14.3.2018 10.05
Lukijan juttu
 

Martta-toimintaa tutuksi

Marttojen kakkupöydästä sai herkutella kerralla niin paljon kuin halusi. Tarjolla oli ainakin tusina erilaista herkkua kahvin kera, myös monet erikoisruokavaliot oli huomioitu.

Marttojen kakkupöydästä sai herkutella kerralla niin paljon kuin halusi. Tarjolla oli ainakin tusina erilaista herkkua kahvin kera, myös monet erikoisruokavaliot oli huomioitu.

Sanna Mattila

image

Keihäskosken Martat järjesti tempauksen, jolla tehtiin toimintaa tutuksi uusillekin jäsenille.

Yläneen ja Oripään alueella toimiva Keihäskosken Martat järjesti Martat tutuksi -tempauksen lauantaina 10. maaliskuuta Yläneellä. Tavoitteena oli tuoda Martta-toimintaa esille ja samalla kertoa tulevista yhteisistä tapahtumista, joihin kaikki ovat tervetulleita osallistumaan.

Uu­sin­ta oli kak­ku­buf­fet, jo­hon Mar­tat oli­vat val­mis­ta­neet niin suo­lai­sia kuin ma­kei­ta herk­ku­ja – syö­dä sai pik­ku­hin­taan pöy­däs­tä niin pal­jon kuin ha­lu­si. Aa­mu­päi­vän ai­ka­na kak­ku­buf­fet­tia eh­ti mais­te­le­maan noin 40 hen­ki­löä ja pa­ta­lap­pu­tal­koot kiin­nos­ti­vat myös mu­ka­vas­ti.

Kei­häs­kos­ken Mart­to­jen uu­si pu­heen­joh­ta­ja San­na Mat­ti­la oli in­nos­tu­nut.

– Saim­me muu­ta­man uu­den jä­se­nen in­nos­tu­maan toi­min­nas­ta ja pal­jon van­ho­ja tut­tu­ja jä­se­niä kävi moik­kaa­mas­sa.

Ke­vääl­lä Mar­tat tem­pai­see TYK­Sin las­ten ki­rur­gi­sen osas­ton hy­väk­si te­ke­mäl­lä vil­la­suk­kia pie­nil­le po­ti­lail­le.

Lee­na Kan­kaan­pää veti suk­ka- ja pa­ta­lap­pu­työ­pa­jaa.

– Sain neu­voa van­hem­mil­le­kin rou­vil­le, mi­ten teh­dään pa­ta­lap­pu­ja bri­ket­ti-virk­kauk­sel­la. Pa­ta­lap­pu­ja virk­kaa­mal­la ha­lu­am­me ker­toa, et­tä pie­ni­kin yh­tei­nen te­ke­mi­nen on hy­väk­si kai­kil­le, ja kun pa­ta­la­put ja­e­taan tou­ko­kuus­sa eteen­päin, luo­daan hy­vää miel­tä.

Pi­kai­ses­ti il­moit­tau­tu­mal­la eh­tii vie­lä Mart­to­jen Sir­kat lau­ta­sel­la -hyön­teis­ruo­ka­kurs­sil­le, joka on 19. maa­lis­kuu­ta il­lal­la Pai­me­nen­mä­en ky­lä­ta­lol­la. Huh­ti­kuus­sa hoi­de­taan ja hel­li­tään jal­ko­ja.

Ota kantaa