13.2.2017 12.47
Uutiset
 

Alaikäinen kyyditsi päihtyneen baariin

image

Säkylä, Köyliö | Hätäkeskus sai perjantaina noin kello 14.30 sivullisen ilmoituksen, jonka mukaan selkeästi alaikäinen poika oli tuonut henkilöautoa ajaen voimakkaasti päihtyneen keski-ikäisen miehen Ristolassa sijaitsevan huoltamon baarille. Mies oli mennyt baariin sisään ja poika oli jatkanut ajoaan huoltamon pihassa.

Po­lii­si ta­voit­ti au­ton kul­jet­ta­ji­neen lä­hem­pä­nä Ke­po­laa.

Alus­ta­vis­sa tut­ki­muk­sis­sa on sel­vin­nyt, et­tä kes­ki-ikäi­nen mies oli kul­jet­ta­nut en­sin au­ton­sa Köy­li­ön­jär­ven jääl­le, ja 13-vuo­ti­as poi­ka oli aja­nut au­tol­la en­sin jääl­lä niin et­tä toi­nen poi­ka oli ta­ka­pen­kil­lä. Jos­sa­kin vai­hees­sa ai­ka­mies oli vaa­ti­nut poi­kaa kul­jet­ta­maan au­toa ylei­sel­lä tiel­lä ja vie­mään hä­net Ris­to­lan baa­riin. Vas­tus­te­luis­taan huo­li­mat­ta po­jat oli­vat py­sy­neet au­ton mat­kas­sa ja nuo­ru­kai­nen oli kyy­din­nyt mie­hen pyy­det­tyyn paik­kaan.

Kes­ki-ikäis­tä mies­tä epäil­lään muun mu­as­sa kul­ku­neu­von kul­jet­ta­mi­ses­ta oi­keu­det­ta, sekä kul­ku­neu­von luo­vut­ta­mi­ses­ta oi­keu­det­to­mal­le.

Ota kantaa