18.2.2020 5.05
Uutiset
 
Mirja Linnemäki

Alasatakunnan uudet digipalvelut on avattu

image

Eura, Säkylä | Alasatakunnan uudet digipalvelut ovat nyt auki. Uudistettu näköislehti, Alasatakunta-sovellus ja uudet verkkosivut on liitetty osaksi nykyisiä tilauksia nykyisellä tilaushinnalla.

– Kaik­ki voi­mas­sa ole­vat ti­lauk­set ovat au­to­maat­ti­ses­ti muut­tu­neet si­säl­tä­mään uu­det pal­ve­lut ei­kä ti­laa­jien tar­vit­se muu­ta kuin ot­taa ne käyt­töön. Ala­sa­ta­kun­nan ti­laa­jat saa­vat täl­lä vii­kol­la kir­jeen, jos­sa on tar­kem­mat oh­jeet uu­sien pal­ve­lu­jen käyt­töö­not­ta­mi­ses­ta, Ala­sa­ta­kun­nan toi­mi­tus­joh­ta­ja-vas­taa­va pää­toi­mit­ta­ja Heik­ki Nur­me­la ker­too.

Kir­jees­tä löy­ty­vät käyt­töö­no­tos­sa tar­vit­ta­va asi­a­kas­nu­me­ro, jon­ka avul­la pää­see luo­maan it­sel­leen tun­nuk­set uu­siin pal­ve­lui­hin. Tun­nus on ta­lous­koh­tai­nen eli sitä voi sa­mas­sa osoit­tees­sa käyt­tää use­am­mal­la lait­teel­la.

Vas­te­des kaik­kiin pa­pe­ri­leh­den ti­lauk­siin kuu­luu nä­köis­leh­ti eli pa­pe­ri­leh­den di­gi­taa­li­nen ver­sio, jon­ka toi­mi­vuut­ta on pa­ran­net­tu en­ti­seen ver­rat­tu­na.

Li­säk­si so­vel­lus­kau­pois­ta eli App Sto­res­ta ja Play Kau­pas­ta voi la­da­ta uu­den Ala­sa­ta­kun­ta-so­vel­luk­sen, jon­ka kaut­ta pää­see lu­ke­maan nä­köis­leh­teä sekä uu­sim­pia uu­ti­sia.

Tilaajajuttuja verkossa

– Myös Ala­sa­ta­kun­nan verk­ko­si­vut on uu­dis­tet­tu pal­ve­le­maan en­tis­tä pa­rem­min. Ul­ko­a­sua ja si­säl­tö­va­li­koi­ta on päi­vi­tet­ty, ja si­säl­töä on nyt enem­män kuin en­nen. Koko si­säl­tö on sil­ti edel­leen vain pai­ne­tus­sa leh­des­sä ja nä­köis­leh­des­sä, Nur­me­la to­te­aa.

Verk­ko­ju­tuis­ta val­ta­o­sa jul­kais­taan vas­te­des ti­laa­ja­jut­tui­na eli lu­kon ku­val­la mer­kit­tyi­nä jut­tui­na, jot­ka au­ke­a­vat vain ti­laa­jil­le. Kun verk­ko­si­vuil­la ai­em­min jul­kais­tiin leh­den jut­tu­ja pää­sään­töi­ses­ti ly­hen­nel­mi­nä, voi siel­lä vas­te­des lu­kea ti­laa­ja­ju­tun ko­ko­naan ja en­tis­tä no­pe­am­min eli joi­ta­kin jut­tu­ja jo en­nen leh­den il­mes­ty­mis­tä. Täs­tä eteen­päin ver­kos­sa on myös sel­lais­ta leh­den ai­neis­toa, jota ei ole siel­lä en­nen jul­kais­tu, ku­ten leh­den ko­lum­ne­ja.

Uu­tis­ten sekä kult­tuu­ri- ja ur­hei­lu­jut­tu­jen, ko­lum­nien ja blo­gien li­säk­si ver­kos­sa jul­kais­taan leh­den pää­kir­joi­tuk­sia sekä lu­ki­joi­den tuot­ta­maa ai­neis­toa. En­ti­nen Ky­lil­tä-osas­to on nyt ni­mel­tään Lu­ki­jan jut­tu, ja sin­ne lu­ki­jat ja eri­lai­set yh­tei­söt voi­vat lä­het­tää teks­te­jä ja ku­via esi­mer­kik­si eri­lai­sis­ta ta­pah­tu­mis­ta ja tem­pauk­sis­ta. Lu­ki­jan kuva -osas­tol­la ja Van­hat ku­vat -osas­tol­la jul­kais­taan lu­ki­joi­den lä­het­tä­miä ku­via.

Li­säk­si ver­kos­ta löy­ty­vät muun mu­as­sa tä­män seu­dun sää­en­nus­te ja me­no­vin­kit, ja si­vus­ton kaut­ta voi en­ti­seen ta­paan lä­het­tää ai­neis­toa, an­taa pa­lau­tet­ta ja hoi­taa ti­laus- tai il­moi­tu­sa­si­oi­ta.

Uu­det di­gi­pal­ve­lut tuo­vat ti­laa­jien käyt­töön myös uu­den säh­köi­sen ar­kis­ton, jos­sa pää­see lu­ke­maan Ala­sa­ta­kun­nan nä­köis­leh­tiä ai­na maa­lis­kuus­ta 2015 läh­tien. Di­gi­ar­kis­tos­ta löy­ty­vät myös tee­ma­leh­det.

Ti­laa­jien va­lit­ta­vis­sa on myös toi­nen ti­laus­vaih­to­eh­to, Ala­sa­ta­kun­ta Digi. Se si­säl­tää nä­köis­leh­den ja ver­kon si­säl­tö­pal­ve­lut.

Digikanavat tärkeitä

– Ison uu­dis­tuk­sen taus­tal­la on se, et­tä pi­däm­me di­gi­taa­li­sia ka­na­via tär­ke­ä­nä pai­kal­lis­leh­den pal­ve­lu­na. Vaik­ka leh­teä lu­e­taan­kin pal­jon pai­net­tu­na, on ai­ko­ja ja ti­lan­tei­ta, jol­loin nä­köis­leh­ti on kä­te­vin muo­to lu­kea leh­teä. Toi­mi­van nä­köis­leh­den ja AS-so­vel­luk­sen an­si­os­ta leh­ti si­säl­töi­neen on mu­ka­na, mis­sä iki­nä ti­laa­ja liik­kuu­kin, Nur­me­la sa­noo.

– Uu­dis­tuk­sen avul­la ha­lu­am­me myös pal­vel­la lu­ki­joi­ta en­tis­tä no­pe­am­mal­la verk­kou­u­ti­soin­nil­la ja laa­jem­mil­la verk­ko­si­säl­löil­lä. Lu­ki­joi­den eduk­si tar­jo­am­me tar­jo­am­me kai­ken ny­kyi­sel­lä hin­nal­la, hän to­te­aa.

Uu­dis­tuk­sen ovat Ala­sa­ta­kun­nan kans­sa to­teut­ta­neet Anyg­raaf Oy ja Ric­hie Ltd.

Oh­jei­ta ti­laa­ja­kir­jees­sä

Ti­laa­jat saa­vat täl­lä vii­kol­la kir­jeen, jos­sa on oh­jeet uu­sien pal­ve­lu­jen käyt­töö­not­ta­mi­ses­ta.

Kir­jeet on pos­ti­tet­tu niin, et­tä ne ovat leh­den ti­laa­jil­la per­jan­tai­hin men­nes­sä.

Oh­jeet löy­ty­vät myös tä­män leh­den si­vul­ta 2.

Ti­laus­vaih­to­eh­dot

Ala­sa­ta­kun­ta Leh­ti + Digi -ti­laus si­säl­tää pai­ne­tun leh­den, di­gi­taa­li­sen nä­köis­leh­den ja verk­ko­pal­ve­lun kai­ken si­säl­lön.

Ala­sa­ta­kun­ta Digi -ti­laus si­säl­tää di­gi­taa­li­sen nä­köis­leh­den ja verk­ko­pal­ve­lun kai­ken si­säl­lön.

Ole­mas­sa ole­vat ti­lauk­set on au­to­maat­ti­ses­ti päi­vi­tet­ty uu­den­lai­sik­si.

Ota kantaa

Näköislehti

Instagram

Instagram