7.8.2019 13.45
Uutiset
 
Joni Tuominen

Autopesulan toiminta jo käynnistynyt

Sami Raitanen havainnollistaa maksupäätteen toimintaa. Kännykkä- ja pankkikorttimaksun lisäksi pesulaan on mahdollista lunastaa esimerkiksi yrityskortteja.

Sami Raitanen havainnollistaa maksupäätteen toimintaa. Kännykkä- ja pankkikorttimaksun lisäksi pesulaan on mahdollista lunastaa esimerkiksi yrityskortteja.

Joni Tuominen

image

Säkylä | Säkylän uudella liikealueella saa nyt autonsa puhtaaksi, sillä Risto, Mika ja Sami Raitasen omistama pesula on avannut jo ovensa. Toistaiseksi käytössä on vain automaattinen harjapesuri, mutta myös pesulan itsepalvelupuoli valmistuu lähiaikoina.

Hes­bur­ge­rin vie­res­sä si­jait­se­vas­sa pe­su­las­sa on käy­nyt kai­kes­sa hil­jai­suu­des­sa jo lä­hes 100 au­toa pe­sus­sa, vaik­ka edes ava­jai­sia ei ole vie­lä vie­tet­ty. 150 000 eu­rol­la han­kit­tu au­to­maat­ti­nen har­ja­ko­ne on jo käy­tös­sä, mut­ta it­se­pal­ve­lu­puo­lel­la on teh­tä­vä­nä vie­lä pie­niä säh­kö- ja put­ki­töi­tä.

– Aja­tel­tiin teh­dä it­se­pal­ve­lu­puo­li kun­toon en­nen kuin ava­taan oi­kein kun­nol­la, va­lot­taa Ris­to Rai­ta­nen syy­tä hil­jai­suu­teen.

Alun pe­rin Rai­tas­ten tar­koi­tuk­se­na oli, et­tä pe­su­las­sa oli­si mah­dol­lis­ta vie­rail­la ym­pä­ri vuo­ro­kau­den. Tä­män het­ken suun­ni­tel­mis­sa kui­ten­kin on, et­tä ovet oli­si­vat tal­vi­ai­koi­na öi­sin sul­jet­tu.

– Mut­ta ei sitä vie­lä tie­dä. Täl­lä het­kel­lä ovet ovat ai­na­kin au­ki koko ajan, Sami Rai­ta­nen to­te­aa.

Pe­su­lan ti­loi­hin jäi vie­lä tyh­jää lii­ke­ti­laa, jo­hon Rai­ta­set poh­ti­vat aluk­si ke­hit­te­le­vän­sä it­se lii­ke­toi­min­taa. Lo­pul­ta he pää­tyi­vät kui­ten­kin ul­ko­puo­li­sen vuok­ra­lai­sen et­sin­tään.

– Täs­sä on 200 ne­li­ö­tä ti­laa osit­tain kah­des­sa ker­rok­ses­sa ja upe­al­la luon­to­mai­se­mal­la, Rai­ta­set ke­hai­se­vat vuok­ra­ti­laan­sa.

Lue li­sää Sä­ky­län uu­des­ta au­to­pe­su­las­ta tors­tai­na 8. elo­kuu­ta il­mes­ty­väs­tä Ala­sa­ta­kun­nas­ta.

Ota kantaa