15.1.2017 10.11
Uutiset
 

Autot katkoivat valotolppia Eurassa

image

Eura | Euralaisen naisen epäillään syyllistyneen liiken­ne­tur­val­li­suuden vaarantamiseen Euran Yläneentiellä sunnuntain puolella aamuyöllä kello 2.30 ja mietoislaisen miehen valtatiellä 12 lauantaina kello 11.15.

Nai­nen kul­jet­ti hen­ki­lö­au­toa Ylä­neen­tie­tä Hin­ner­jo­en suun­taan. Hä­nel­lä oli kyy­dis­sä mat­kus­ta­jat etu- ja ta­ka­pen­kil­lä. Noin 2,5 ki­lo­met­riä en­nen Hin­ner­jo­en kes­kus­taa, suo­ral­la tie­no­suu­del­la, kul­jet­ta­ja me­net­ti au­ton hal­lin­nan, suis­tui ajo­ra­dan va­sem­mal­le puo­lel­le ojaan ja kat­kai­si men­nes­sään lyh­ty­pyl­vään.

Kul­jet­ta­ja ei osan­nut ker­toa syy­tä suis­tu­mi­sel­le ja ker­toi no­peu­den ol­leen noin 80 ki­lo­met­riä tun­nis­sa. Kul­jet­ta­ja louk­ka­si sel­kän­sä ja nis­kan­san, ja am­bu­lans­si kul­jet­ti hä­net Po­rin kes­kus­sai­raa­laan. Ta­ka­pen­kil­lä is­tu­nut mat­kus­ta­ja louk­ka­si sel­kän­sä ja hä­net siir­ret­tiin toi­sel­la am­bu­lans­sil­la sai­raa­laan. Au­to vau­ri­oi­tui kaut­taal­taan.

Lau­an­tai­na mie­tois­lai­nen mies oli kul­jet­ta­nut hen­ki­lö­au­to­aan Lai­ti­lan suun­nas­ta kan­ta­tie 43:lta ja kään­ty­nyt kier­to­liit­ty­mäs­tä val­ta­tie 12:lle tar­koi­tuk­se­naan jat­kaa mat­kaan­sa koh­ti Ko­ke­mä­keä. Yli­tet­ty­ään joen yli vie­vän sil­lan, kul­jet­ta­ja oli saa­nut kä­si­tyk­sen­sä mu­kaan jon­kin­lai­sen ys­kän­koh­tauk­sen, jon­ka seu­rauk­se­na ajo­neu­vo oli läh­te­nyt hal­lin­nas­ta ja ajau­tu­nut kul­ku­suun­nas­saan vas­taan­tu­le­vien kais­tan yli tien va­sem­mal­le puo­lel­le.

Kul­jet­ta­ja ker­toi ha­vah­tu­neen­sa, kun ajo­neu­vo oli kat­kais­sut va­lai­sin­pyl­vään ja jat­ka­nut vie­lä noin 100 met­riä en­nen py­säh­ty­mis­tä. Kul­jet­ta­ja ei ol­lut lou­kan­nut it­se­ään. Au­to vau­ri­oi­tui etuo­sas­ta kaut­taal­taan.

Ota kantaa