9.11.2018 10.21
Uutiset
 
Mirja Linnemäki

Eeva Kalli lupautui ehdolle

image

Eura, Kiukainen | Kiukaisista kotoisin oleva Eeva Kalli tavoittelee kansanedustajan paikkaa Satakunnassa ensi kevään eduskun­ta­vaa­leissa.

Kaup­pa- ja hal­lin­to­tie­tei­den mais­te­ri Ee­va Kal­li (37) on val­mis Suo­men kes­kus­tan eh­dok­kaak­si Sa­ta­kun­nan vaa­li­pii­ris­sä. Hän ker­toi pää­tök­ses­tään per­jan­tai­aa­mu­na.

– Jos kes­kus­tan Sa­ta­kun­nan pii­ri aset­taa mi­nut eh­dok­kaak­si, läh­den in­nol­la ja to­sis­sa­ni ta­voit­te­le­maan kan­sa­ne­dus­ta­jan paik­kaa, Kal­li sa­noo.

Kes­kus­tan Sa­ta­kun­nan pii­ri ko­koon­tuu lau­an­tai­na 10. mar­ras­kuu­ta syys­ko­kouk­seen ja aset­taa sa­mal­la en­sim­mäi­set edus­kun­ta­vaa­lieh­dok­kaat.

Vaa­lien ase­tel­ma on kes­kus­tan osal­ta Sa­ta­kun­nas­sa täy­sin uu­den­lai­nen, kun kak­si pit­kään edus­kun­nas­sa is­tu­nut­ta kan­sa­ne­dus­ta­jaa, Ee­va Kal­lin isä Timo Kal­li ja Kau­ko Ju­han­ta­lo, ei ase­tu enää eh­dol­le. Pai­kat­ta­va­na on ison ää­ni­po­tin ohel­la mel­koi­nen mää­rä po­liit­tis­ta ko­ke­mus­ta.

Ee­va Kal­li on työs­ken­nel­lyt vies­tin­tä­toi­mis­to Milt­ton Net­work­sin toi­mi­tus­joh­ta­ja­na vuo­den 2017 alus­ta ja asuu nyt Hel­sin­gis­sä. Ai­em­min hän toi­mi Ener­gi­a­te­ol­li­suus ry:n vies­tin­tä- ja yh­teis­kun­ta­suh­de­joh­ta­jana. Hän on myös ol­lut pää­mi­nis­te­rien Mari Ki­vi­nie­mi ja Mat­ti Van­ha­nen EU-asi­oi­den neu­vo­nan­ta­ja­na, ko­mis­saa­ri Ol­li Reh­nin avus­ta­ja­na sekä elin­kei­no­mi­nis­te­ri Mau­ri Pek­ka­ri­sen eri­tyi­sa­vus­ta­ja­na.

Ota kantaa