2.11.2018 15.39
Uutiset
 
Esa Viippola

Euran perus­tur­va­joh­tajan hakuun esitetään jatkoaikaa

image

Eura | Asiaa valmistellut valintatyöryhmä pitää tärkeänä, että virkaan saadaan useampia, monipuolisempia ja laaja-alaisempia hakijoita.

Eu­ran hal­lin­to­joh­ta­ja Kari Kan­kaan­ran­ta ker­too, et­tä työ­ryh­mä päät­ti per­jan­tai­na esit­tää kun­nan­hal­li­tuk­sel­le pe­rus­tur­va­joh­ta­jan vi­ran ha­ku­me­net­te­lyn jat­ka­mis­ta. Kan­kaan­ran­nan mu­kaan van­hat ha­ke­muk­set on tar­koi­tus ot­taa huo­mi­oon myös jat­ko­kier­rok­sel­la.

Va­lin­ta­työ­ryh­mä haas­tat­te­li täl­lä vii­kol­la kak­si vir­kaan ha­ke­nut­ta, ter­vey­den­huol­lon eri­kois­ham­mas­lää­kä­ri ja ham­mas­lää­ke­tie­teen li­sen­si­aat­ti Min­na Luodon Rii­hi­mä­el­tä ja yh­teis­kun­ta­tie­tei­den sekä hal­lin­to­tie­tei­den mais­te­ri Ka­le­vi Mä­ki­pään Po­ris­ta, joka vuo­den lop­puun as­ti työs­ken­te­lee Eu­ran mää­rä­ai­kai­se­na pe­rus­tur­va­joh­ta­ja­na.

Eu­ran kun­nan­val­tuus­ton oli mää­rä päät­tää uu­des­ta pe­rus­tur­va­joh­ta­jas­ta maa­nan­tai­na 5. mar­ras­kuu­ta. Kun­nan­hal­li­tus ko­koon­tuu juu­ri en­nen val­tuus­ton ko­kous­ta, ja asi­a­lis­tal­la on ai­no­as­taan pe­rus­tur­va­joh­ta­jan va­lin­ta.

– Kun­nan­hal­li­tus päät­tää, ve­de­tään­kö va­lin­ta pois val­tuus­ton lis­tal­ta, Kari Kan­kaan­ran­ta tii­vis­tää.

Ota kantaa