24.8.2017 6.00
Uutiset
 
Esa Viippola

HKScanin asiakaspalvelu siirtyy Eurasta Turkuun

image

Eura | HKScanin asiakaspalvelun yt-neuvottelut päättyivät viime viikolla, ja neuvotteluiden tuloksena asiakaspalvelun parikymmentä työpaikkaa siirretään yhtiön pääkonttoriin Turun Kupittaalle.

HKSca­nin Suo­men mark­ki­na-alu­ees­ta vas­taa­van joh­ta­jan Jyr­ki Karls­so­nin mu­kaan siir­ty­mi­sen ta­ka­ra­ja on en­si vuo­den puo­lel­la.

– Hen­ki­lös­töl­le pi­det­tiin asi­as­ta in­fo­ti­lai­suus tiis­tai­na, ja nyt käyn­nis­sä ovat hen­ki­lö­koh­tai­set kes­kus­te­lut työn­te­ki­jöi­den kans­sa työ­pai­kan siir­ty­mi­ses­tä Tur­kuun. Ta­ka­ra­ja­na meil­lä on en­si vuo­den maa­lis­kuun en­sim­mäi­nen päi­vä, tuol­loin siir­ron pi­täi­si ol­la vii­meis­tään val­mis.

Yt-neu­vot­te­lut kos­ki­vat vain asi­a­kas­pal­ve­lua, eli tuo­tan­non ai­ka­tau­lui­hin pää­tök­sel­lä ei ole vai­ku­tus­ta. HKSca­nin uu­si sii­pi­kar­ja­tuot­tei­den yk­sik­kö Rau­mal­la vi­hit­tiin käyt­töön vii­me per­jan­tai­na ja ta­voit­tee­na on siir­tää tuo­tan­to Eu­ras­ta Rau­mal­le vie­lä tä­män vuo­den puo­lel­la.

Ota kantaa