12.4.2018 15.15
Uutiset
 
Mirja Linnemäki

Ilmoita kesätapahtumista!

Yleisö seurasi näreenvääntöä viime kesänä Lapin Löylypäivillä. Arkistokuva: Salla Jantunen

Yleisö seurasi näreenvääntöä viime kesänä Lapin Löylypäivillä. Arkistokuva: Salla Jantunen

Salla Jantunen/arkisto

image

Eura, Säkylä, Lappi, Yläne | Alasatakunnan Kesälehti 2018 ilmestyy torstaina 31. toukokuuta ja sisältää muun muassa laajan tapah­tu­ma­ka­len­terin seudun kesämenoista. Julkaisemme tapahtumatietoja sen mukaan mitä niitä meille ilmoitetaan.

Lä­he­tä siis tie­dot 4. tou­ko­kuu­ta men­nes­sä osoit­teel­la toi­mi­tus@ala­sa­ta­kun­ta.fi tai verk­ko­si­vu­jen kaut­ta www.ala­sa­ta­kun­ta.fi/osal­lis­tu tai soit­ta­mal­la 0283879200.

Ke­sä­leh­teen koo­taan lii­te, jos­ta löy­ty­vät kesä-, hei­nä- ja elo­kuun ylei­sö­ta­pah­tu­mat, tai­de­näyt­te­lyt, gal­le­ri­at, ke­sä­te­at­te­rit, ur­hei­lu­ta­pah­tu­mat ja käyn­ti­koh­teet.

Ke­sä­leh­ti on ja­os­sa koko ke­sän, ja en­sim­mäi­set kap­pa­leet sii­tä ovat saa­ta­va­na jo 26.–27. tou­ko­kuu­ta Py­hä­jär­vi-mes­suil­ta Ala­sa­ta­kun­nan osas­tol­ta.

Ke­sä­leh­den ja­ke­lu on tänä vuon­na en­nä­tys­suu­ri, 30 000 kap­pa­let­ta. Se ja­e­taan koko Py­hä­jär­vi­seu­dul­le ja Py­hä­jär­ven ja Köy­li­ön­jär­ven mö­keil­le ja nyt myös Har­ja­val­taan, Ko­ke­mä­el­le, Huit­ti­siin ja Vam­pu­laan.

Ota kantaa