7.2.2019 15.23
Uutiset
 
Mirja Linnemäki

Jaskari laajenee yrityskaupalla

image

Säkylä | Köyliön Ristolassa toimiva konepaja JPT Jaskari Oy laajentuu yrityskaupalla, joka tekee siitä Suomen suurimman kiinteis­tö­hoi­to­puolen työlai­te­val­mis­tajan ja tuo uusia vienti­mah­dol­li­suuksia...

Tie­ko­nei­den ja -lait­tei­den joh­ta­viin val­mis­ta­jiin Suo­mes­sa lu­keu­tu­va köy­li­ö­läi­nen JPT Jas­ka­ri Oy on hank­ki­nut omis­tuk­seen­sa sa­mal­la alal­la toi­mi­van lap­peen­ran­ta­lai­sen HK-Kone Oy:n lii­ke­toi­min­nan 1. hel­mi­kuu­ta al­le­kir­joi­te­tul­la lii­ke­toi­min­ta­kau­pal­la.

JPT Jas­ka­ri Oy:n toi­mi­tus­joh­ta­ja Juha-Pek­ka Jas­ka­ri ker­too, et­tä kau­pan an­si­os­ta yri­tyk­sen kiin­teis­tö­hoi­to­a­laa pal­ve­le­va tuo­tan­to täy­den­tyy ja laa­je­nee.

– Li­sä­tar­jon­taa tu­lee muun mu­as­sa lu­men au­rauk­seen ja las­tauk­seen sekä ke­vään pesu- ja har­jaus­töi­hin käy­tet­tä­väs­tä ka­lus­tos­ta, Jas­ka­ri ker­too.

Yri­tys­kaup­pa tuo­nee Köy­li­öön myös 4–5 uut­ta työ­paik­kaa osan­val­mis­tuk­ses­sa ja hit­saus­ko­koon­pa­nos­sa. Myös HK-Kone Oy:n hen­ki­lö­kun­ta siir­tyy JPT Jas­ka­ri Oy:n pal­ve­luk­seen van­hoi­na työn­te­ki­jöi­nä.

Li­sää Ala­sa­ta­kun­nas­sa en­si tiis­tai­na.

Ota kantaa