23.8.2019 8.49
Uutiset
 

Jehovan todistajien valtakunnansali tuhoutui – palo ilmeisesti tahallaan sytytetty

Valtakunnansalin katto putosi tulipalossa alas. Rakennuksen seinät jätettiin pystyyn tutkinnallisista syistä. Palopaikalla on merkkejä siitä, että palo sytytettiin tahallaan ulkopuolelta.

Valtakunnansalin katto putosi tulipalossa alas. Rakennuksen seinät jätettiin pystyyn tutkinnallisista syistä. Palopaikalla on merkkejä siitä, että palo sytytettiin tahallaan ulkopuolelta.

Iida Vatja

image

Pöytyä, Yläne | Jehovan todistajien valtakunnansali tuhoutui palossa yöllä Yläneellä. Paloa epäillään tahallaan sytytetyksi. Poliisi pyytää vihjeitä tutkintaan.

Hä­ly­tys pa­los­ta Ylä­neel­le Hin­ner­jo­en­tien var­teen tuli hie­man kah­den jäl­keen tors­tain ja per­jan­tain vä­li­se­nä yö­nä. Pe­las­tus­lai­tok­sen yk­si­köi­den tul­les­sa pai­kal­le palo oli jo il­mi­lie­keis­sä täy­den pa­la­mi­sen vai­hees­sa ja ra­ken­nuk­sen kat­to oli pu­don­nut alas. Pa­loa oli sam­mut­ta­mas­sa tois­ta­kym­men­tä pe­las­tus­lai­tok­sen yk­sik­köä.

Puu­ra­ken­tei­nen val­ta­kun­nan­sa­li tu­hou­tui täy­sin. Sam­mu­tus ja rai­vaus­töis­sä sei­nät jä­tet­tiin pys­tyyn tut­kin­nal­li­sis­ta syis­tä.

Po­lii­si tut­kii pa­loa tör­ke­ä­nä tu­ho­työn yri­tyk­se­nä ja tör­ke­ä­nä tu­ho­työ­nä. Pa­lo­pai­kal­la oli viit­tei­tä sii­tä, et­tä palo oli­si sy­ty­tet­ty ta­hal­laan ra­ken­nuk­sen ul­ko­puo­lel­ta. Po­lii­sin mu­kaan ra­ken­nus­ta yri­tet­tiin sy­tyt­tää jo vii­me vii­kon­lo­pun ai­ka­na lau­an­tain ja sun­nun­tain vä­li­se­nä ai­ka­na. Täs­sä vai­hees­sa tut­kin­taa, te­ki­jäs­tä ei ole vie­lä ha­vain­toa. Myös­kään teon mo­tii­vis­ta ei täs­sä vai­hees­sa ole sel­vyyt­tä.

Mah­dol­li­set vih­jeet ra­ken­nuk­sen lä­hel­lä yön ai­kaan ta­pah­tu­nees­ta lii­keh­din­näs­tä tai muut mah­dol­li­set tie­dot po­lii­si pyy­tää il­moit­ta­maan nu­me­roon 0295444933 tai säh­kö­pos­til­la osoit­tee­seen vih­jeet.lou­nais-suo­mi@po­lii­si.fi.

Uu­tis­ta päi­vi­tet­ty kel­lo 9.15. Li­sät­ty tie­dot po­lii­si­tut­kin­nas­ta ja kuva tu­li­pa­lo­pai­kal­ta.

Uu­tis­ta päi­vi­tet­ty kel­lo 10.50. Kor­jat­tu po­lii­sin pu­he­lin­nu­me­ro.

Uu­tis­ta päi­vi­tet­ty kel­lo 20.52. Kor­jat­tu ot­sik­koa.

Näköislehti

Instagram

Instagram