26.5.2017 9.53
Uutiset
 

Kolme loukkaantui kolarissa

image

Säkylä | Säkyläntiellä sattui kahden henkilöauton kolari helatorstaina. Pelastuslaitos hälytettiin tapah­tu­ma­pai­kalle iltaseitsemän jälkeen.

Ko­la­ri sat­tui To­ro­tien ja Sä­ky­län­tien ris­teyk­ses­sä, kun To­ro­tien suun­nas­ta aja­nut hen­ki­lö­au­to oli läh­te­nyt ylit­tä­mään tie­tä Köy­li­ön suun­taan. Au­toa ajoi vuon­na -98 syn­ty­nyt mies­hen­ki­lö. To­ro­tien ris­teyk­ses­sä on stop-merk­ki, ja mies ker­toi po­lii­sin alus­ta­vas­sa pu­hut­te­lus­sa py­säh­ty­neen­sä mer­kin koh­dal­la, mut­ta ei ol­lut huo­man­nut Tu­run suun­nas­ta sa­maan ai­kaan tul­lut­ta hen­ki­lö­au­toa.

Tu­run suun­nas­ta tu­le­vaa ajo­neu­voa kul­jet­ti vuon­na -95 syn­ty­nyt nai­nen, joka ei ol­lut puo­les­taan eh­ti­nyt jar­rut­taa yh­tään, vaan hä­nen ajo­neu­von­sa osui tie­tä ylit­tä­neen au­ton oi­ke­aan kyl­keen etu­pen­kin koh­dal­la.

Mo­lem­mat kus­kit sai­vat lie­viä vam­mo­ja, ja hei­dät vie­tiin Sa­ta­kun­nan kes­kus­sai­raa­laan tar­kis­tuk­seen. Tie­tä ylit­tä­neen ajo­neu­von apu­mie­hen pai­kal­la is­tu­nut nuo­ri nai­nen jäi kui­ten­kin pu­ris­tuk­siin, ja pa­lo­kun­ta jou­tui leik­kaa­maan hä­net ulos au­tos­ta. Me­di­he­li vei va­ka­vim­min louk­kaan­tu­neen po­ti­laan Tyk­siin. Päih­teil­lä tai yli­no­peu­del­la ei epäil­lä ole­van syy­tä on­net­to­muu­teen.

Jut­tua täy­den­net­ty po­lii­sin an­ta­mien li­sä­tie­to­jen poh­jal­ta per­jan­tai­na kel­lo 15.

Ota kantaa

Näköislehti

Instagram

Instagram