31.1.2018 12.15
Uutiset
 
Liisa Nykänen

Koulukyydit hoituvat normaalisti

image

Eura, Säkylä | Auto- ja kuljetusalan työntekijäliitto AKT:n perjantainen osallistuminen SAK:n poliitiseen mielenilmaukseen aktiivimallia vastaan ei vaikuta koulukyyteihin Eurassa eikä Säkylässä.

Sa­ta­kun­nan Lii­ken­teen lii­ken­ne­pääl­lik­kö Pet­te­ri Hurs­kai­nen ker­too, et­tä mil­tei kaik­ki hei­dän kul­jet­ta­jan­sa ovat tu­los­sa per­jan­tai­na töi­hin, jo­ten lä­hes kaik­ki lin­ja-au­to­vuo­rot pys­ty­tään hoi­ta­maan, kaik­ki kou­lu­lais­kul­je­tuk­set ja val­ta­o­sa pi­ka­vuo­rois­ta­kin.

– Näyt­tää sil­tä, et­tä meil­tä jää aja­mat­ta Rau­ma–Tam­pe­re vuo­rol­ta joku au­to ja Eu­ran ja Sä­ky­län kaut­ta aja­val­ta Pori–Tur­ku lin­jal­ta pari vuo­roa. Näi­den ei kui­ten­kaan pi­täi­si hai­ta­ta ko­vin pal­jon ih­mis­ten liik­ku­mis­ta, sil­lä mui­ta vuo­ro­ja kyl­lä aje­taan, Hurs­kai­nen ker­too. Hän sa­noo, et­tä per­jan­tai­na ajet­ta­vien vuo­ro­jen lis­ta saat­taa vie­lä täy­den­ty­ä­kin, ja ke­hot­taa seu­raa­maan ti­lan­net­ta ne­tin ai­ka­tau­lu­tie­dois­ta.

– Kou­lu­kyy­dit hoi­tu­vat Eu­ras­sa ai­van nor­ma­liin ta­paan per­jan­tai­na­kin, sa­noo hal­lin­to- ja ta­lous­pääl­lik­kö Jou­ko Koi­vu­nen. Sa­ta­kun­nan Lii­ken­ne tuo Rau­man suun­nas­ta kou­lu­lai­sia Eu­ran yh­teis­kou­luun ja Kir­kon­ky­län kou­luun, ja muut kou­lu­kyy­di­tyk­set­kin toi­mi­vat pie­nem­pien kul­je­ty­sy­ri­tys­ten ja tak­sien hoi­ta­mi­na ku­ten en­nen­kin.

Sä­ky­län hal­lin­to­pääl­lik­kö Juha Kraa­po ker­too, et­tä kou­lu­kyy­di­tyk­set hoi­tu­vat Sä­ky­läs­sä­kin ai­van nor­maa­lis­ti, ei­kä bus­si­kus­kien mah­dol­li­nen osal­lis­tu­mi­nen mie­le­nil­mauk­seen kos­ke­ta nii­tä mi­ten­kään.

Ota kantaa