21.5.2015 16.06
Uutiset
 
Nykänen Liisa

Koulun piha viihtyisämmäksi

image

Eura | Euran yhteiskoulun vanhem­pai­nyh­distys haluaa tehdä koulun ison asfalttipihan viihtyisämmäksi ja on hankkinut sinne muun muassa koripal­lo­te­li­neitä ja penkkejä.

Uu­det ko­ri­pal­lo­te­li­neet, leu­an­ve­to­te­li­neet, pen­kit ja pi­han isoi­hin ki­vi­paa­sei­hin teh­dyt puu­kan­net luo­vu­tet­tiin kou­lul­le vii­me tors­tai­na.

Uu­sia ko­ri­pal­lo­te­li­nei­tä tes­tat­tiin­kin heti heit­to­ki­sas­sa, jos­sa oli­vat vas­tak­kain op­pi­laat ja opet­ta­jis­ta ja kun­nan vir­ka­mie­his­tä koos­tu­nut jouk­kue. Niu­kan voi­ton vei nuor­ten jouk­kue, jos­sa heit­ti­vät yh­dek­säs­luok­ka­lai­set Ii­sak­ki Toi­me­la, Mis­ka Pa­lo­nen, Il­ma­ri Toi­vo­nen ja Eli­as Val­to­nen. Hy­vä­nä kak­ko­se­na oli Riit­ta Soi­ni­sen, At­te Pent­ti­län, Ant­ti Ran­ta­ni­van ja Vesa Nui­jan jouk­kue.

– Vak­ka-Suo­men Nuo­ri­so­sää­tiö an­toi al­ku­po­tin vä­li­tun­ti­re­mont­ti-hank­keel­lem­me ja on ol­lut sii­nä tär­ke­ä­nä tu­ke­na. Olem­me saa­neet avus­tus­ta myös mo­nil­ta pai­kal­li­sil­ta yri­tyk­sil­tä ja yh­dis­tyk­sil­tä, ja kou­lu­pi­han viih­tyi­syy­den pa­ran­ta­mi­seen oli käy­tet­tä­vis­sä noin 8 000 eu­roa, van­hem­pai­nyh­dis­tyk­sen pu­heen­joh­ta­ja Jo­han­na Aal­to ker­toi.

Näköislehti

Instagram

Instagram