20.3.2018 16.52
Uutiset
 
Mirja Linnemäki

Kuljettajat loukkaantuivat, myös lemmikit vietiin hoitoon

Ohikulkutien toinen kaista oli pelastus- ja raivaustöiden takia suljettuna. Kauttuan suunnasta tullut auto suistui törmäyksen voimasta ojaan lähellä Kepolan risteystä.

Ohikulkutien toinen kaista oli pelastus- ja raivaustöiden takia suljettuna. Kauttuan suunnasta tullut auto suistui törmäyksen voimasta ojaan lähellä Kepolan risteystä.

Mirja Linnemäki

image

Eura, Kauttua | Kaksi henkilöautoa törmäsi Eurassa ohikulkutiellä kello 15 jälkeen tiistaina. Naiskuljettajat loukkaantuivat alustavien tietojen mukaan vakavasti. Toisessa autossa oli myös kissa ja koira, jotka vietiin eläinlääkärin hoitoon.

On­net­to­muus sat­tui Eu­ra-Lie­to-maan­tiel­lä hie­man Ke­po­lan ja Lu­va­lah­den ris­teyk­ses­tä Kaut­tu­al­le päin. Hä­ly­tys sii­tä teh­tiin kel­lo 15.17.

Sä­ky­län suun­nas­ta tul­lut kul­jet­ta­ja ajoi toi­sen au­ton pe­räs­sä. Edel­lä­a­ja­va kään­tyi oi­ke­al­le koh­ti Ke­po­laa. Ti­lan­teen jäl­keen Sä­ky­län suun­nas­ta tul­leen au­ton kul­jet­ta­ja me­net­ti jos­tain syys­tä ajo­neu­von­sa hal­lin­nan ja tör­mä­si Kaut­tu­an suun­nas­ta vas­taan tul­lee­seen au­toon. Se suis­tui tiel­tä ojaan, kun toi­nen au­to py­syi ajo­kais­tal­la.

Tien toi­nen kais­ta sul­jet­tiin lii­ken­teel­tä. Kul­jet­ta­jat vie­tiin am­bu­lans­seil­la Sa­ta­kun­nan kes­kus­sai­raa­laan ja Sä­ky­län suun­nas­ta tul­lees­sa au­tos­sa ol­leet kis­sa ja koi­ra eläin­lää­kä­ril­le. Au­tois­sa ei ol­lut mui­ta mat­kus­ta­jia. Pai­kal­la kävi myös Me­di­he­li.

Pai­kal­la ol­leen Ko­ke­mä­en po­lii­si­par­ti­on mu­kaan ajo­kais­ta Ke­po­lan ris­teyk­sen tun­tu­mas­sa oli ai­van jäi­nen. Au­rin­ko oli päi­vän ai­ka­na eh­ti­nyt su­lat­taa pien­nar­ta ja su­la­mis­ve­si kas­tel­la ris­teys­tä. Il­taa koh­ti se al­koi taas jää­tyä.

Ota kantaa