13.4.2017 12.47
Uutiset
 

Liikenne kulkee kolarin jälkeen taas Köyliössä

image

Säkylä, Köyliö | Pelastuslaitos ohjasi liikennettä lähes puoli kahteentoista asti aamulla tapahtuneen onnettomuuden jälkeen. Päivystävä palomestari arvioi, että muitakin ojaanajoja on tapahtunut ympäri aluetta, mutta suurin osa on päässyt ojasta ylös ilman pelas­tus­lai­toksen apua.

Köy­li­ön aa­mu­seit­se­mäl­tä sat­tu­nut on­net­to­muus sai al­kun­sa, kun Eu­ran suun­nas­ta tul­lut hen­ki­lö­au­to läh­ti kään­ty­mään oi­ke­al­le, mut­ta kul­jet­ta­ja ei saa­nut liuk­kaal­la tiel­lä au­to­aan hil­jen­tä­mään vauh­tia tar­peek­si kään­nös­tä var­ten. Ta­ka­na aja­nut tyh­jä puu­ta­va­ra­rek­ka yrit­ti se­kin jar­rut­taa, mut­ta osui kui­ten­kin hen­ki­lö­au­toon. Sii­nä ry­tä­käs­sä puu­ta­va­ra­re­kan pe­rä­vau­nu hei­lah­ti vas­taan­tu­li­joi­den kais­tan puo­lel­le, min­kä seu­rauk­se­na vas­taan tu­le­va kuor­ma-au­to kaa­tui ojaan. Se­kään ei ol­lut las­tat­tu.

Mis­sään kol­mes­ta au­tos­ta ei kul­jet­ta­jan li­säk­si ol­lut mat­kus­ta­jia, ei­kä va­ka­via hen­ki­lö­va­hin­ko­ja sat­tu­nut. Lii­ken­net­tä ta­paus sen si­jaan hait­ta­si yli nel­jä tun­tia. Val­ta­tiel­lä 12 Ris­to­lan koh­dal­la oli käy­tös­sä vain toi­nen ajo­kais­ta aa­mu­seit­se­mäs­tä lä­hes puo­li kah­teen­tois­ta aa­mu­päi­väl­lä, ja rai­vaus­työn lop­pu­vai­hees­sa tie oli tun­nin ver­ran myös ko­ko­naan poik­ki, kun rek­kaa nos­tet­tiin ojas­ta.

Näköislehti

Instagram

Instagram