10.11.2018 12.20
Uutiset
 

Limusiini paloi Eurassa

image

Eura | Limusiini paloi korjaus­kel­vot­to­maksi Eurantiellä huoltoaseman pihalla lauantaina yöllä. Palokunta sai hälytyksen palopaikalle kello 2.06. Poliisi epäilee paloa tahallaan sytytetyksi.

Po­lii­sin tut­ki­muk­sis­sa on sel­vin­nyt, et­tä sama Lin­coln-merk­ki­nen val­koi­nen li­mu­sii­ni­mal­li­nen au­to, joka lau­an­tai­na pa­loi Eu­ran­tiel­lä, on ol­lut tors­tain ja per­jan­tain vä­li­se­nä ai­ka­na Eu­ran Sa­ta­kun­nan­ka­dul­la si­jait­se­van kaup­pa­liik­keen py­sä­köin­ti­a­lu­eel­la, jos­sa on va­hin­goi­tet­tu nur­mi­a­lu­et­ta au­tol­la aja­mal­la.

Li­mu­sii­ni pa­loi huol­to­a­se­man as­fal­toi­dul­la pi­hal­la ja pa­los­ta ai­heu­tui tun­tu­via va­hin­ko­ja myös toi­sel­le pi­has­sa py­sä­köi­ty­nä ol­leel­le au­tol­le.

Lou­nais-Suo­men po­lii­si tut­kii asi­aa ja on saa­nut sii­hen liit­ty­en joi­ta­kin vink­ke­jä. Muis­ta asi­aan liit­ty­vis­tä ha­vain­nois­ta ja ky­sei­sen Lin­coln-merk­ki­sen li­mu­sii­nin liik­keis­tä pyy­de­tään ha­vain­to­ja säh­kö­pos­tit­se osoit­tee­seen vih­jeet.lou­nais-suo­mi@po­lii­si.fi.

Ota kantaa