4.9.2018 18.10
Uutiset
 
Fanni Toimela

Luonnon omassa luokkahuoneessa

image

Eura, Säkylä | Valoku­vaus­kil­pailun voitto antoi Euran yhteiskoulun yhdeksännen luokan luonto­kurs­si­lai­sille mahdollisuuden viettää koko viikonloppu luonnon helmassa leireillen.

Opet­ta­ja Sep­po Var­jo­sen Sä­ky­län Kris­tal­li­ran­nas­sa jär­jes­tä­mä luon­to­lei­ri läh­ti liik­keel­le, kun luon­to­kurs­si­lai­set voit­ti­vat Py­hä­jär­vi-ins­ti­tuu­tin Eu­ra­jo­en ja Köy­li­ön­jo­en suo­je­luun kes­kit­ty­vän JO­KI­oh­jel­man va­lo­ku­vaus­kil­pai­lun ylä­kou­lu­lais­ten sar­jan. Kil­pai­lun ai­hee­na oli ”Mi­nun lä­hi­ve­te­ni. Mi­ten voin suo­jel­la lä­hi­ve­siä?”. Lah­ja­kort­ti mah­dol­lis­ti vii­kon­lo­pun luon­to­lei­rin 15 kurs­si­lai­sel­le.

Lau­an­tai­na teh­tiin ve­ne­ret­ki Py­hä­jär­vel­le. Kol­vaan Ka­lan yrit­tä­jän ja ka­las­ta­jan Jou­ni Aal­to­sen ve­nees­sä nuo­ret pää­si­vät tu­tus­tu­maan am­mat­ti­ka­las­ta­jan työ­hön ja har­joit­te­le­maan ra­pu­mer­to­jen nos­ta­mis­ta ja Py­hä­jär­ven Jär­vi­pe­las­ta­jien kyy­dis­sä Kim­mo Koi­vis­to ker­toi yh­dis­tyk­sen va­paa­eh­tois­toi­min­nas­ta.

Oh­jel­ma jat­kui Py­hä­jär­vi-ins­ti­tuu­tin lu­en­nol­la ja sau­no­mi­sel­la. Sun­nun­tai­na oli muun mu­as­sa opas­tet­tua luon­to­va­lo­ku­vaus­ta.

Lue li­sää tiis­tain 4.9. Ala­sa­ta­kun­nas­ta.

Ota kantaa