20.2.2017 14.19
Uutiset
 

Mitä aiheita nostaisit esille kuntavaaleissa?

Elli-Mari Ahola

image

Eura, Säkylä | Kuntavaalit 2017 lähestyvät. Mitä aiheita nostaisit esille? Mihin haluaisit saada vastauksen ehdokkailta?

Ker­ro meil­le, mikä oli­si mie­les­tä­si tär­keä vaa­li­ai­he tänä ke­vää­nä. Mitä asi­oi­ta ha­lu­ai­sit eh­dok­kaa­si nos­ta­van esil­le tai mi­hin ajan­koh­tai­siin asi­oi­hin ha­lu­ai­sit hä­nen ot­ta­van kan­taa? Mitä asi­oi­ta pai­not­tai­sit seu­raa­val­la val­tuus­to­kau­del­la? Mi­hin suun­taan ko­ti­kun­taa­si pi­täi­si ke­hit­tää? Mitä muut­tai­sit?

Ke­rääm­me lu­ki­joi­den vink­ke­jä ja mie­li­pi­tei­tä ja teem­me nii­den poh­jal­ta jut­tu­ja.

Voit soit­taa Ala­sa­ta­kun­taan (02 8387 9200 tai 02 8387 9230) tai lait­taa säh­kö­pos­tia toi­mi­tus@ala­sa­ta­kun­ta.fi tai vies­tiä verk­ko­si­vu­jen kaut­ta www.ala­sa­ta­kun­ta.fi Osal­lis­tu-osas­tol­la. Voit ot­taa yh­teyt­tä Ala­sa­ta­kun­taan myös Fa­ce­boo­kis­sa.

Kun­ta­vaa­lien eh­do­kas­lis­to­ja on ai­kaa ke­rä­tä vie­lä tämä hel­mi­kuu. En­nak­ko­ää­nes­tys al­kaa kuu­kau­den ku­lut­tua sii­tä, kun eh­do­kas­lis­tat on jä­tet­ty eli 29. maa­lis­kuu­ta. Var­si­nai­nen vaa­li­päi­vä on 9. huh­ti­kuu­ta.

Ota kantaa