5.8.2019 11.10
Uutiset
 
Fanni Toimela

Moni ruoka muuntautuu vegaaniseksi

Iida Sipolainen on noudattanut täysin kasvipohjaista ruokavaliota pian jo seitsemän vuotta.

Iida Sipolainen on noudattanut täysin kasvipohjaista ruokavaliota pian jo seitsemän vuotta.

Fanni Toimela

image

Eura | Herkullinen kasvisruoka syntyy pienelläkin vaivalla, todistaa euralainen Iida Sipolainen.

– Ai­ka pal­jon teen pe­rin­tei­siä ko­ti­ruo­kia, mut­ta vain ve­gaa­ni­sil­la ai­ne­so­sil­la. Vaik­ka­pa nak­ki­kei­ton jouk­koon voi pilk­koa soi­ja­nak­ke­ja tai ma­ka­ro­ni­laa­tik­koon lait­taa jau­he­li­han si­jaan soi­ja­rou­het­ta, hän ker­too.

Kat­so in­ki­vää­ril­lä maus­te­tun pork­ka­na-ba­taat­ti­so­se­kei­ton oh­je ja muut kas­vis­ruo­ka­vin­kit huo­mi­ses­ta Ala­sa­ta­kun­nas­ta.

Ota kantaa