1.3.2017 8.49
Uutiset
 

Naapurin nopea toiminta pelasti laajemmalta palolta

image

Eura, Kauttua | Kerrostalon kolmannen kerroksen asunnossa Kauttuan pallokentän viereisellä Puistokujalla syttyi tiistain ja keskiviikon välisenä yönä kello 01–02 aikoihin tulipalo, jota epäillään tahallaan sytytetyksi.

Vie­rei­sen asun­non naa­pu­ri he­rä­si oman pa­lo­va­roit­ti­men­sa ujel­luk­seen ja hä­lyt­ti pai­kal­le pa­lo­kun­nan. Päi­vys­tä­vän pa­lo­mes­ta­ri Timo Nur­mi­sen mu­kaan naa­pu­rin asun­non pal­jas­tut­tua vaa­rat­to­mak­si pa­lo­kun­ta siir­tyi ylei­sa­vai­mel­la vie­rei­seen asun­toon, jos­sa ir­tai­mis­to oli jo eh­ti­nyt pa­laa. Sen asu­kas ei ol­lut ko­to­na.

Noin nel­jän­kym­me­nen ne­li­ön asun­non ir­tai­mis­to ja pin­nat pa­loi­vat, mut­ta palo ei eh­ti­nyt le­vi­tä ra­ken­tei­siin ei­kä mui­hin asun­toi­hin sa­vun ai­heut­ta­maa ha­ju­hait­taa lu­kuun ot­ta­mat­ta. Pa­lo­pe­säk­kei­tä asun­nos­sa oli ol­lut kol­me.

Po­lii­si on ot­ta­nut pa­lon sy­tyt­tä­mi­ses­tä epäil­ty­nä kiin­ni pa­la­neen asun­non asuk­kaan, ker­too ri­ko­sy­li­kons­taa­pe­li Jyr­ki Nord­berg.

Näköislehti

Instagram

Instagram