12.9.2019 16.08
Uutiset
 

Nuorten jänni­tys­ha­kuisuus poiki rikosilmoituksen Kauttualla

image

Eura, Kauttua | Likainen veitsi puhtaiden astioiden joukossa, vadelmia ja jäätelöä hävinnyt pakkasesta, ilkivaltaa luokassa... Kauttuan koulun oudoille sattumuksille löytyi syy, ja lopputulema olisi voinut olla paljon vakavampikin.

Nuor­ten poi­kien jän­ni­tys­ha­kui­suus on elo–syys­kuun ai­ka­na saa­nut hen­gen­vaa­ral­li­set mit­ta­suh­teet Kaut­tu­al­la. Kuu­si ylä­kou­lui­käis­tä poi­kaa on kii­ven­nyt pa­lo­tik­kai­ta pit­kin kou­lun kor­keim­mas­sa osas­sa, noin 30 met­ris­sä, si­jait­se­vil­le pa­lo­luu­kuil­le ja pääs­syt sitä kaut­ta kou­lun vin­til­le ja siel­tä mui­hin si­sä­ti­loi­hin. Vie­rai­lut on ajoi­tet­tu il­tai­sin si­ten, et­tä kou­lu on ol­lut tyh­jil­lään, mut­ta hä­ly­tyk­set ei­vät ole vie­lä ol­leet pääl­lä.

– Ky­sees­sä on oi­kea ri­kos, sil­lä po­jat ovat mur­tau­tu­neet si­sään. Näis­tä asi­ois­ta il­moi­te­taan meil­lä ai­na pait­si ko­tiin myös po­lii­sil­le, ja ri­ko­sil­moi­tus on teh­ty, Kaut­tu­an kou­lun reh­to­ri Vesa Ah­to­la ker­too.

Hen­gen­vaa­ral­li­sek­si poi­kien tou­hut on teh­nyt pait­si pu­do­tus myös se, et­tä kah­del­le pa­lo­luu­kul­le joh­ta­vat la­pe­tik­kaat ovat ol­leet erit­täin huo­no­kun­toi­set.

– Kun yk­si­kin oli­si liu­kas­tu­nut, täs­tä oli­si tul­lut hau­ta­jai­set, Ah­to­la to­te­aa.

Lue li­sää päi­vän leh­des­tä.

Ota kantaa