18.11.2019 12.45
Uutiset
 
Liisa Nykänen

Nuput helpottaa Euran päivä­hoi­to­paik­ka­pulaa

Varhaiskasvatuksen hoitajat Sirpa Ranne (vasemmalla) ja Nina Lehtimäki avustavat Nuput-osaston lapsia jouluaskartelujen teossa.  Pöydän ääressä Minttu Luhta (vasemmalla), Ronja Toivonen ja Matias Torniainen.

Varhaiskasvatuksen hoitajat Sirpa Ranne (vasemmalla) ja Nina Lehtimäki avustavat Nuput-osaston lapsia jouluaskartelujen teossa. Pöydän ääressä Minttu Luhta (vasemmalla), Ronja Toivonen ja Matias Torniainen.

Liisa Nykänen

image

Eura, Kiukainen | Päiväkoti Lemmikin uusi osasto on enemmän kuin tarpeellinen ja helpottaa Euran päivä­hoi­to­paik­ka­pulaa.

– Il­man Lem­mi­kin uut­ta Nu­put-ryh­mää ei oli­si pär­jät­ty. Poh­jois-Eu­ran päi­vä­hoi­to­pai­kat ovat täyn­nä ja lu­vut näyt­tä­vät, et­tä en­si ke­vää­nä ne ovat tosi täyn­nä, kun­nan var­hais­kas­va­tus­pääl­lik­kö Pau­lii­na Vir­ta sa­noo. Täyt­tä tu­lee ole­maan myös per­he­päi­vä­hoi­to­pai­kois­sa.

Kiu­kai­siin päi­vä­ko­ti Lem­mik­kiin saa­tiin noin 16 uut­ta hoi­to­paik­kaa, kun Nu­put-osas­to elo­kuus­sa avat­tiin. Lem­mi­kin toi­seen osas­toon Kuk­kiin voi­daan ot­taa ny­kyis­ten mi­toi­tus­sää­dös­ten mu­kaan 24 las­ta.

Lue li­sää ai­hees­ta Alas­ta­kun­nas­ta 19.11.

Ota kantaa