1.5.2017 20.38
Uutiset
 

Omakotitalo tuhoutui palossa Paneliassa

image

Eura | Rintamamiestalo tuhoutui maanantai-iltana syttyneessä tulipalossa Panelian Peltomaantiellä. Asukkaat ehtivät ulos ja saivat pelastettua lemmikkieläimet.

Pa­lon syt­ty­mis­het­kel­lä ko­to­na ol­leet asuk­kaat, äi­ti ja poi­ka, ha­vah­tui­vat pa­lo­va­roit­ti­men ää­neen. Palo oli il­mei­ses­ti saa­nut al­kun­sa tu­li­si­jas­ta, ja le­vi­si sii­tä no­pe­as­ti. Asuk­kaat te­ki­vät al­ku­sam­mu­tus­ta it­se, mut­ta jou­tui­vat pois­tu­maan ta­los­ta. He sai­vat pe­las­tet­tua myös kym­men­kun­ta kis­saa ja vii­si koi­raa pa­la­vas­ta ta­los­ta.

Pe­las­tus­lai­tok­sen sam­mu­tus­töi­tä hait­ta­si se, et­tä noin 100 ne­li­ön suu­rui­nen talo oli pel­ti­vuo­rat­tu. Talo oli ra­ken­net­tu vuon­na 1922, ja myö­hem­min re­mon­toi­tu. Talo si­jait­see noin kah­dek­san ki­lo­met­riä Pa­ne­li­an kes­kus­tas­ta Nak­ki­lan suun­taan.

Pe­las­tus­lai­tos sai hä­ly­tyk­sen kel­lo 18.45. Vie­lä il­ta­yh­dek­sän ai­kaan jat­ku­nei­den sam­mu­tus­töi­den ar­vi­oi­tiin kes­tä­vän noi kel­lo 23 as­ti. Pai­kal­la oli usei­ta pe­las­tus­lai­tok­sen yk­si­köi­tä, muun mu­as­sa Kiu­kai­sis­ta, Pa­ne­li­as­ta, Har­ja­val­las­ta ja Nak­ki­las­ta. Nos­to­la­va tuli Po­ris­ta.

Näköislehti

Instagram

Instagram