21.3.2017 7.55
Uutiset
 
Mirja Linnemäki

Osuuspankki sulkee Kiukaisten ja Hinnerjoen konttorit

Osuuspankin Kiukaisten konttori sulkee ovensa 8. kesäkuuta.

Osuuspankin Kiukaisten konttori sulkee ovensa 8. kesäkuuta.

Mirja Linnemäki

image

Eura | Euran Osuuspankki sulkee kaksi konttoriaan kesäkuun alussa ja keskittää palvelut pääkonttoriin Euraan.

Kiu­kais­ten kont­to­ri sul­kee oven­sa 8. ke­sä­kuu­ta ja Hin­ner­jo­en kont­to­ri 9. ke­sä­kuu­ta.

– Kont­to­ris­sa asi­oin­ti on hii­pu­nut ja en­tis­tä use­am­mat käyt­tä­vät verk­ko- ja mo­bii­li­pal­ve­lui­ta, ei­kä nä­kö­pii­ris­sä ole, et­tä tämä muut­tui­si. Pan­kin hal­li­tus on tätä use­aan ot­tee­seen poh­ti­nut, ja pää­tös on teh­ty pe­rus­teel­li­sen har­kin­nan poh­jal­ta pan­kin kan­nat­ta­vuut­ta aja­tel­len, toi­mi­tus­joh­ta­ja Timo Vii­ta­nen to­te­aa.

Rat­kai­sun vuok­si ke­tään ei ir­ti­sa­no­ta. Pan­kin hen­ki­lös­tö kui­ten­kin vä­he­nee kah­del­la ke­sään osu­vien elä­köi­ty­mis­ten vuok­si.

Kont­to­rien sul­ke­mi­nen ei ai­heu­ta asi­ak­kail­le toi­men­pi­tei­tä, ja esi­mer­kik­si tili- ja lai­na­nu­me­rot säi­ly­vät en­nal­laan.

Timo Vii­ta­nen sa­noo, et­tä suu­rim­man muu­tok­sen kont­to­rien sul­ke­mi­nen tuo heil­le, jot­ka ovat tot­tu­neet asi­oi­maan tis­kil­lä.

– Py­rim­me ot­ta­maan hei­dät huo­mi­oon. Pos­tin kir­je­laa­tik­koon jä­tet­tä­viä mak­su­pal­ve­lu­kuo­ria voi käyt­tää las­ku­jen mak­sus­sa. Hel­poim­min suu­ri osa las­ku­jen mak­suis­ta hoi­tuu jat­kos­sa­kin suo­ra­mak­su­na, e-las­ku­na tai mo­bii­li­pal­ve­lun kaut­ta, hän to­te­aa.

Kiu­kai­sis­sa on pank­ki­au­to­maat­ti, ja kä­teis­tä saa osuus­pan­kin kor­til­la myös kum­man­kin ky­län K-kau­pan kas­sal­ta.

Osuus­pank­ki toi­mii sekä Kiu­kai­sis­sa et­tä Hin­ner­jo­el­la omis­sa kiin­teis­töis­sään, jot­ka ai­o­taan tie­tyn ajan ku­lu­es­sa lait­taa myyn­tiin. Kiu­kai­sis­sa pan­kin ta­los­sa toi­mi­vat myös päi­vä­ko­ti, ap­teek­ki ja par­tu­ri­kam­paa­mo ja Hin­ner­jo­el­la on kak­si asun­toa, jos­ta toi­nen on vuok­rat­tu­na.

Ota kantaa

Näköislehti

Instagram

Instagram