14.2.2018 14.30
Uutiset
 

Panelian Seuratalo täyttyi savusta

image

Eura, Panelia | Tulipalolta säästyttiin, mutta koko Panelian Seuratalo kärsi savuvahingoista, kun sen tukkeutunut hormi tuprutti savut sisään keskiviikkona puolenpäivän jälkeen.

Seu­ra­ta­lol­le keit­ti­ö­hom­miin men­nyt ta­lon va­raus­ten­hoi­ta­ja Sei­ja Heis­ka ker­toi näh­neen­sä heti ul­ko-oven avat­tu­aan, et­tä sa­lis­sa ja keit­ti­ös­sä lei­jai­li rus­ke­aa, kit­ke­rän ha­juis­ta sa­vua. Se oli le­vin­nyt hor­mien kaut­ta kel­la­ris­sa ole­vas­ta pan­nu­huo­nees­ta ym­pä­ri ta­loa.

Pai­kal­le kel­lo 13 jäl­keen hä­ly­tet­ty pa­lo­kun­ta var­mis­ti no­pe­as­ti, et­tei ta­los­sa ol­lut tu­li­pa­loa ei­kä hor­meis­sa no­ki­pa­loa ja aloit­ti ti­lo­jen te­hok­kaan tuu­le­tuk­sen.

– Kat­so­taan nyt, mi­ten hy­vin tuu­le­tuk­sel­la sel­vi­tään ja saa­daan ti­lat taas käyt­tö­kun­toon. Olem­me teh­neet seu­ra­ta­los­sa jo jon­kin ver­ran re­mont­tia, ja suun­ni­tel­mis­sa on jat­kaa re­mont­tia muun mu­as­sa ves­so­jen uu­si­mi­sel­la. Toi­vot­ta­vas­ti savu ei pi­lan­nut ta­lon ai­van uu­sia ver­ho­ja, Sei­ja Heis­ka tuu­mi seu­ra­ta­lon tuu­le­tus­ta seu­ra­tes­saan.

Ota kantaa

Näköislehti

Instagram

Instagram