6.5.2019 9.06
Uutiset
 
Mirja Linnemäki

Pintos tekee ison investoinnin Lappiin

Pintos rakentaa Lapin teollisuusalueelle noin 3 000 neliötä uutta tilaa.

Pintos rakentaa Lapin teollisuusalueelle noin 3 000 neliötä uutta tilaa.

image

Rauma, Lappi | Euralainen Pintos toteuttaa vuosina 2019−2020 yhden suurimmista inves­toin­neistaan, kun Rauman Lapin tehdasalueelle rakennetaan uusi moderni tuotantoyksikkö.

La­pin teh­da­sa­lu­eel­le ra­ken­ne­taan ri­pe­äl­lä ai­ka­tau­lul­la uu­si eri­kois­rau­doit­tei­den tuo­tan­to­hal­li ja val­mis­tus­lin­ja. Tuo­tan­to­hal­li val­mis­tuu jo tämän vuo­den ai­ka­na. Tuo­tan­to uu­del­la ny­ky­ai­kai­sel­la lin­jal­la käyn­nis­tyy vuo­den 2020 alus­sa.

La­pin te­ol­li­suus­ton­til­la ovat en­nes­tään rau­doi­tus­verk­ko- ja rau­doi­te­tuo­tan­non tuo­tan­to­yk­si­köt. Uut­ta tuo­tan­to­ti­laa val­mis­tuu yh­teen­sä noin 3 000 ne­li­ö­tä. Hal­lin suun­nit­te­lus­sa on huo­mi­oi­tu kes­tävä ke­hi­tys ja esi­mer­kik­si lämmi­ty­se­ner­gia tuo­te­taan ko­ti­mai­sel­la uu­siu­tu­val­la raa­ka-ai­neel­la eli hak­keel­la.

Pin­tok­sen toi­nen teh­das si­jait­see Eu­ras­sa.

Pin­tos on Poh­jois­mai­den joh­ta­va ra­ken­nus­te­ol­li­suu­den rau­doit­tei­den val­mis­ta­ja ja tar­vi­ke­toi­mit­ta­ja. Se on vii­me vuo­si­na to­teut­ta­nut sar­jan mil­joo­nain­ves­toin­te­ja käyn­nis­tet­ty­ään mit­ta­van ke­hit­tä­mi­soh­jel­man vuon­na 2014.

Lue li­sää tiis­tain Ala­sa­ta­kun­nas­ta.

Ota kantaa