10.3.2019 17.45
Uutiset
 

Poliisiin haaviin jäi Euran teillä viikonloppuna rattijuoppo ja pilviveikko

image

Eura | Poliisi pysäytti perjantaina illalla kello yhdentoista aikaan Eurassa ylinopeutta ajaneen miespuolisen autoilijan. Hän puhalsi seulonta-alkometriin puhtaat lukemat, mutta huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen kannabikselle.

Mies­hen­ki­löä epäil­lään rat­ti­juo­pu­muk­ses­ta ja huu­mau­sai­neen käyt­tö­ri­kok­ses­ta. Kos­ka mies ei nou­dat­ta­nut no­peus­ra­joi­tus­ta ja ajoi kat­sas­ta­ma­ton­ta ajo­neu­voa, epäil­lään hän­tä myös lii­ken­ne­rik­ko­muk­ses­ta ja ajo­neu­vo­rik­ko­muk­ses­ta.

Lau­an­tai­na kel­lo 21.10 po­lii­si­par­tio kiin­nit­ti Eu­ras­sa huo­mi­on paik­ka­kun­ta­lai­seen au­toi­li­jaan, joka yrit­ti vält­tää po­lii­sin tar­kas­tuk­sen aja­mal­la lä­hei­sel­le park­ki­a­lu­eel­le. Park­ki­pai­kal­la hän yrit­ti vie­lä ri­pe­äs­ti kä­vel­len pois­tua pai­kal­ta sii­nä kui­ten­kaan on­nis­tu­mat­ta. Mies pu­hal­si kah­den pro­mil­len lu­ke­mat. Hä­nel­lä ei ole ajo-oi­keut­ta ei­kä hä­nen kul­jet­ta­man­sa hen­ki­lö­au­to ol­lut so­vel­tu­va lii­ken­tee­seen ole­mat­to­mien jar­ru­jen vuok­si.

Mies­tä epäil­lään rat­ti­juo­pu­muk­ses­ta, kul­ku­neu­von kul­jet­ta­mi­ses­ta oi­keu­det­ta sekä ajo­neu­vo­rik­ko­muk­ses­ta.

Ota kantaa