29.6.2017 13.54
Uutiset
 

Porin prikaatissa aloittaa yli 2 000 alokasta

image

Säkylä | Porin prikaati ottaa vastaan maanantaina 3. heinäkuuta 2 070 uutta alokasta, joista Säkylässä aloittaa 1 044 ja Niinisalossa 1 026..

Pal­ve­luk­sen aloit­ta­via nai­sia on noin 100, mikä on hie­man ai­em­pia vuo­sia enem­män.

Alok­kai­den en­sim­mäis­ten päi­vien oh­jel­ma kes­kit­tyy lä­hin­nä so­ti­laal­lis­ten ta­po­jen opet­te­luun, va­rus­ta­mi­seen ja ter­veys­tar­kas­tuk­siin. En­sim­mäi­si­nä päi­vi­nä kou­lu­tuk­sen fyy­si­nen kuor­mi­tus py­ri­tään pi­tä­mään koh­tuul­li­se­na.

Hei­nä­kuun saa­pu­mi­se­rän alok­kai­den ko­ti­jou­koil­la on mah­dol­li­suus vie­rail­la Sä­ky­läs­sä ja Nii­ni­sa­los­sa alok­kai­den en­sim­mäi­se­nä pal­ve­lus­vii­kon­lop­pu­na sun­nun­tai­na 9. hei­nä­kuu­ta kel­lo 11–14.

Uu­den saa­pu­mi­se­rän so­ti­las­va­la- ja va­kuu­tus­ti­lai­suu­det jär­jes­te­tään 17.–18. elo­kuu­ta nel­jäl­lä eri paik­ka­kun­nal­la. Po­rin pri­kaa­tin vas­tuu­a­lu­een kun­nis­ta Rai­sio, Uu­si­kau­pun­ki, Par­ka­no ja Hä­meen­ky­rö isän­nöi­vät ku­kin noin 500 so­ti­laan so­ti­las­va­la- ja va­kuu­tus­päi­viä, jot­ka ovat avoi­mia va­rus­mies­ten omai­sil­le ja muul­le ylei­söl­le.

Ota kantaa

Näköislehti

Instagram

Instagram