Sekä kahden että kolmen keittiön mallissa Euran yhteiskoulun keittiön lounastuotanto moninkertaistuisi nykyisestä, ja se vaatisi suuret laajennukset ja uudistukset. Ne ruokapalveluvastaava Outi Tuomikanta toivottaa tervetulleeksi, sillä keittiö kaipaa jo ajanmukaistusta. Esimerkiksi tiskialue on ruuhka-aikaan ahdas nykyäänkin.
Elli-Mari Ahola
Kunnanjohtaja Juha Majalahden arvion mukaan suurimmat säästöt syntyvät varhaiskasvatuspalvelujen rakenteesta, kiinteistöistä ja valmistuskeittiöistä, mutta kolmen miljoonan kustannussäästöihin tähtäävä lista on laaja. Sen on tarkoitus saada uusia kohtia jo seuraavassa kunnanhallituksen kokouksessa.
– Kunnanhallitus keskusteli talouden tasapainottamisesta hyvällä mielellä, ja keskustelussa tuli esille lähinnä lisää ehdotuksia, mitä ohjelmaan voisi sisällyttää, ei niinkään, mitä siitä voisi poistaa, kunnanjohtaja kertoo.
Lisää ASK 2.2. ja 4.2.