18.4.2017 13.35
Uutiset
 
Pia Mattila-Lonka

Säkylän liike­toi­min­ta­johtaja siirtyy kauppakamarin johtoon

image

Säkylä | Syyskuun alussa Säkylän kunnan liike­toi­min­ta­joh­tajana aloittanut Ritva Toivonen on valittu Rauman kauppakamarin uudeksi toimi­tus­joh­ta­jaksi toukokuun puolivälistä alkaen.

Kou­lu­tuk­sel­taan Toi­vo­nen on maa­ta­lous- ja met­sä­tie­tei­den toh­to­ri. ja hän asuu Eu­ran Kiu­kai­sis­sa. Toi­vo­sen toi­men­ku­vaan on Sä­ky­län lii­ke­toi­min­ta­joh­ta­ja­na kuu­lu­nut Sä­ky­län seu­dun elin­kei­no­e­lä­män ja yri­tysk­lus­te­rien ke­hit­tä­mi­nen ja lii­ke­toi­min­ta­mah­dol­li­suuk­sien ja alu­een ve­to­voi­mai­suu­den vah­vis­ta­mi­nen yh­des­sä yri­tys­ten kans­sa. Hän aloit­ti työn­sä Sä­ky­län kun­nas­sa syys­kuun alus­ta.

Mer­kit­tä­vän uran met­sä­ta­lou­den ja -te­ol­li­suu­den pa­ris­sa teh­nyt Rit­va Toi­vo­nen on ai­em­min toi­mi­nut muun mu­as­sa Met­sä­ta­lou­den Ke­hit­tä­mis­kes­kus Ta­pi­on joh­ta­ja­na ja tä­män yh­ti­öit­tä­mi­sen jäl­keen Ta­pio Oy:n toi­mi­tus­joh­ta­ja­na sekä Pel­ler­von Ta­lous­tut­ki­mus PTT ry:n tut­ki­mus­joh­ta­ja­na.

Toi­vo­nen to­te­aa odot­ta­van­sa in­nos­tu­nee­na mah­dol­li­suut­ta jat­kaa Sä­ky­läs­sä aloit­ta­maan­sa työ­tä Rau­man kaup­pa­ka­ma­rin alu­een jä­se­ny­ri­tys­ten pa­ris­sa yri­tysk­lus­te­rien ra­ken­ta­mi­ses­sa ja ke­hit­tä­mi­ses­sä.

– Rau­man kaup­pa­ka­ma­ri saa Rit­va Toi­vo­ses­ta eri­no­mai­sen toi­mi­tus­joh­ta­jan, jol­la on laa­jaa ko­ke­mus­ta sekä iso­jen pörs­siyh­ti­öi­den et­tä pien­ten pk-yri­tys­ten kans­sa toi­mi­mi­ses­ta li­sät­ty­nä vah­val­la aka­tee­mi­sel­la kou­lu­tu­su­lot­tu­vuu­del­la et­tä val­ti­on­hal­lin­non tun­te­muk­sel­la ver­kos­toi­neen, to­te­aa Kaup­pa­ka­ma­rin pu­heen­joh­ta­ja Jyr­ki Hei­ni­maa.

Ota kantaa

Näköislehti

Instagram

Instagram