13.11.2019 19.30
Uutiset
 
Juha Kaita-aho

Satakunnan vuoden yrittäjä tulee Lapista – Leimet hamuaa Venäjän ja Latinalaisen Amerikan markkinoille

Leimetin toimitusjohtaja Antti Leino (vas.) pysähtyi tehtaassa juttusille työntekijä Juha-Matti Laihon kanssa.

Leimetin toimitusjohtaja Antti Leino (vas.) pysähtyi tehtaassa juttusille työntekijä Juha-Matti Laihon kanssa.

image

Rauma, Lappi | Satakunnan Yrittäjät palkitsi teräksestä paalutarvikkeita valmistavan lappilaisen Leimet Oy:n Satakunnan vuoden yrittäjänä syysko­kouk­sessaan keskiviikkona.

Lei­met on toi­mi­nut jo vuo­si­kym­me­net vien­ti­mark­ki­noil­la, ja täl­lä het­kel­lä lii­ke­vaih­dos­ta 85 pro­sent­tia tu­lee ul­ko­maan­kau­pas­ta. Vii­mei­set vii­si vuot­ta yri­tys on yrit­tä­nyt saa­da ja­lan­si­jaa Ve­nä­jän mark­ki­noil­ta, ja nyt työ al­kaa kan­taa tu­los­ta: täl­lä vii­kol­la La­pis­ta läh­tee nel­jä rek­ka­las­til­lis­ta paa­lu­jat­kok­sia koh­ti Ka­li­ning­ra­dia.

Ve­nä­jän li­säk­si Lei­met pyr­kii vah­vis­ta­maan tu­le­vai­suu­des­sa ase­mi­aan eri­tyi­ses­ti Ete­lä- ja Väli-Ame­ri­kas­sa. Toi­mi­tu­sa­jat La­pis­ta la­ti­na­lai­seen Ame­rik­kaan ovat kui­ten­kin pit­kät.

– Tu­le­vai­suu­des­sa val­mis­tus­ta saat­tai­si ol­la siel­lä, mut­ta aluk­si siel­tä pi­täi­si löy­tää vo­lyy­me­ja enem­män. Tois­tai­sek­si kaik­ki val­mis­tus on tääl­lä La­pis­sa, yri­tyk­sen toi­mi­tus­joh­ta­ja Ant­ti Lei­no ker­too.

Lue Lei­me­tis­tä li­sää tors­tai­na 14.11 il­mes­ty­väs­tä Ala­sa­ta­kun­nas­ta.

Ota kantaa