21.5.2015 14.20
Uutiset
 
Mattila-Lonka Pia

Seudulle isot liikuntapaikka-avustukset

image

Eura, Säkylä | Säkylän kunta ja Panelia-Halli Oy saivat valti­o­na­vus­tukset liikun­ta­paik­ka­ra­ken­ta­miseen.

Lou­nais-Suo­men alu­e­hal­lin­to­vi­ras­to on myön­tä­nyt mit­ta­vat avus­tuk­set sekä Sä­ky­län kun­nan et­tä Pa­ne­lia-Hal­li Oy:n lii­kun­ta­paik­ka­hank­kei­siin.

Sä­ky­län kun­ta sai Iso­sä­ky­län lii­kun­ta­puis­ton ni­mel­lä ole­val­le suun­ni­tel­mal­leen 51 000 eu­roa ja Pa­ne­lia-Hal­li Oy puo­les­taan 75  000 eu­roa kun­to­sa­lin te­ke­mi­seen.

Kaik­ki­aan Lou­nais-Suo­men alu­e­hal­lin­to­vi­ras­to myön­si lii­kun­ta­paik­ko­jen ra­ken­ta­mis­hank­kei­siin Var­si­nais-Suo­men ja Sa­ta­kun­nan alu­eel­le yh­teen­sä 650 000 eu­roa. Avus­tus­ta myön­net­tiin kym­me­nel­le hank­keel­le.

Pa­ne­li­as­sa suun­ni­tel­mis­sa on ra­ken­taa Pa­ne­li­an jää­hal­lin pää­tyyn vie­lä tä­män vuo­den ai­ka­na va­jaan 300 ne­li­ön ko­koi­nen kun­to­sa­li. Si­joi­tus­paik­kaa on pe­rus­tel­tu sil­lä, et­tä lä­hi­lii­kun­ta-alue ja kou­lu ovat juu­ri so­pi­vas­ti vie­res­sä. It­se kun­to­sa­li on tar­koi­tet­tu pal­ve­le­maan kaik­kia lii­kun­nan har­ras­ta­jia ei­kä pel­käs­tään jää­hal­lin käyt­tä­jiä.

Sä­ky­läs­sä puo­les­taan on tar­koi­tus ra­ken­taa mo­ni­toi­mi­a­ree­na sekä kak­si eril­lis­tä ul­ko­kun­toi­lu­puis­toa Sä­ky­lä­hal­lin piha-alu­eel­le.

Ota kantaa