6.11.2015 15.58
Uutiset
 

Siwan ryöstäjät myös varastivat ja tekivät ilkivaltaa

image

Eura, Kiukainen, Säkylä | Kolmelle miehelle luettiin keskiviikkona syytteet Kiukaisten Siwan ryöstöstä, törkeästä varkaudesta, kahdesta varkaudesta, varkau­de­ny­ri­tyk­sestä ja vahingonteosta, jotka on tehty Eurassa ja Säkylässä loppuvuodesta 2014.

Jou­lu­kuus­sa 2014 kir­veel­lä uha­ten teh­dys­tä ryös­tös­tä syy­te­tään kah­ta mies­tä, jois­ta toi­nen on te­ko­ai­kaan ol­lut al­le 18-vuo­ti­as.

Lo­ka­kuun lo­pus­sa 2014 kol­mik­ko mur­tau­tui eu­ra­lai­seen oma­ko­ti­ta­loon, jos­sa ta­lon asu­kas oli nuk­ku­mas­sa, Kaut­tu­an Ruu­kin­puis­tos­sa si­jait­se­vaan ke­sä­ra­vin­to­laan, Eu­ran Mes­ti­läs­sä Py­hä­jär­ven ran­nal­la si­jait­se­vaan kah­vi­laan ja sä­ky­lä­läi­seen ra­vin­to­laan sekä te­ki­vät va­hin­koa sa­mas­sa pi­ha­pii­ris­sä si­jait­se­val­la gril­lil­lä.

He sai­vat mur­rois­ta myös saa­lis­ta, pait­si kah­vi­la­mur­ros­ta, joka jäi yri­tyk­sek­si, sil­lä ra­ken­nuk­ses­sa oli ta­pah­tu­ma-ai­kaan ih­mi­siä yö­py­mäs­sä, ja he he­rä­si­vät ää­neen kir­vee­nis­kus­ta, jol­la kol­mik­ko rik­koi ovi­la­sin.

Syyt­tä­jä vaa­tii kai­kil­le kol­mel­le eh­dol­lis­ta van­keus­ran­gais­tus­ta ja sak­ko­ran­gais­tus­ta.

Näköislehti

Instagram

Instagram