11.1.2019 8.21
Uutiset
 
Veera Reko

Tekoäly on vanha juttu

HeadAI:n Harri Ketamo puhui Säkylässä järjestetyssä seminaarissa digiajan henkeen sopivasti verkon välityksellä.

HeadAI:n Harri Ketamo puhui Säkylässä järjestetyssä seminaarissa digiajan henkeen sopivasti verkon välityksellä.

Veera Reko

image

Säkylä | Kun koneita opetetaan älykkäiksi, ihmisille voi aueta uusia mahdollisuuksia. Tekoälystä keskusteltiin keskiviikkona The Game -digihankkeen puitteissa Säkylän yhteiskoulussa.

– Te­ko­ä­ly on ol­lut käy­tös­säm­me jo 60 vuo­den ajan. Se pi­täi­si muis­taa, kun joka tuu­tis­ta tu­lee, et­tä te­ko­ä­ly uh­kaa nyt työ­paik­ko­ja, Pe­liä ja te­ko­ä­lyä -se­mi­naa­ris­sa pu­hu­nut po­ri­lai­sen te­ko­ä­lyä hyö­dyn­tä­vän yri­tyk­sen He­a­dAI:n yrit­tä­jä Har­ri Ke­ta­mo muis­tut­ti.

Kes­ki­vii­kon se­mi­naa­ri oli suun­nat­tu nuo­ril­le, jot­ka ovat koh­de­ryh­mää myös Sä­ky­län kan­sa­lai­so­pis­ton, Sa­ta­kun­nan am­mat­ti­kor­ke­a­kou­lun, Le­a­der Py­hä­jär­vi­seu­dun, Le­a­der Jout­sen­ten rei­tin ja Huit­tis­ten Sääs­tö­pan­kin The Game -di­gi­hank­kees­sa. Syk­sys­tä as­ti käyn­nis­sä ol­lut han­ke on tar­jon­nut nuo­ril­le uut­ta tie­toa tek­no­lo­gi­ois­ta ja tu­le­vai­suu­den työ­e­lä­mäs­tä muun mu­as­sa lu­en­to­jen, yri­tys­vie­rai­lu­jen ja har­joi­tus­ten kaut­ta.

Lue tors­tain 10. tam­mi­kuu­ta Ala­sa­ta­kun­nas­ta li­sää, mil­lai­sia aja­tuk­sia Sä­ky­län yh­teis­kou­lun op­pi­lail­la on te­ko­ä­lys­tä.

Ota kantaa

Näköislehti

Instagram

Instagram