29.11.2015 19.40
Uutiset
 
Linnemäki Mirja

Toripuheista jouluun

Kunnanjohtaja Juha Majalahti toivoi, että joulumieli lähtisi itsekullakin jo kotoa, toinen toista vaikka jouluvalmisteluissa auttaen.

Kunnanjohtaja Juha Majalahti toivoi, että joulumieli lähtisi itsekullakin jo kotoa, toinen toista vaikka jouluvalmisteluissa auttaen.

mirja linnemäki

image

Eura, Panelia | Panelian joulun avaussanat lausui kunnanjohtaja Juha Majalahti Panelian torilla. Kuntaliitoksen jälkipuintiakin oli ilmassa.

Tori oli täs­sä teh­tä­väs­sä nyt en­si ker­taa; Pa­ne­li­an jou­lu­na­vaus on ol­lut niin suo­sit­tu, et­tä Ri­vi­myl­lyn edus­tal­la on men­nei­nä vuo­si­na ol­lut lii­kaa­kin tun­gos­ta.

– Meil­lä on täs­sä hyvä tori – ja osat­tiin en­sim­mäi­sel­lä ker­ral­la teh­dä se oi­ke­aan paik­kaan, ko­ti­seu­tu­yh­dis­tyk­sen pu­heen­joh­ta­ja Mik­ko Tol­vi loh­kai­si.

Ma­ja­lah­ti viit­ta­si pu­hees­saan ai­kaan vuo­den 2009 kun­ta­lii­tok­sen jäl­keen. Hän sa­noi tie­tä­vän­sä, et­tä Pa­ne­li­an, Kiu­kais­ten suun­nal­la kaik­ki ei­vät ta­pu­ta kun­ta­lii­tok­sel­le, mut­ta toi­voi, et­tä yh­des­sä teh­den Eu­ras­ta ra­ken­tui­si kun­ta, jos­sa on hyvä elää.

Mik­ko Tol­vi tii­vis­ti kuu­lu­mi­set: – Oman kou­lun keit­ti­ös­sä ei enää val­mis­te­ta ruo­kaa, lää­kä­ri­päi­vys­tys lop­puu, ylä­as­te lak­kau­te­taan. Mut­ta ne asi­at, mit­kä meil­lä ovat omas­sa hoi­dos­sa, me­ne­vät hy­vin, hän huo­maut­ti. Hän toi­voi, et­tä ke­hi­tys ei me­ni­si niin, et­tä in­ves­toin­nit teh­dään Eu­ras­sa ja tal­koot Pa­ne­li­as­sa.

Pu­heit­ten jäl­keen väki läh­ti jou­luos­tok­sil­le ky­län kaup­poi­hin ja myy­jäi­siin. Kun­nan­joh­ta­jan toi­vo­ma pe­ri­aa­te os­taa pai­kal­lis­ta to­teu­tui konk­reet­ti­ses­ti, kun ko­tiin kan­net­tiin lei­von­nai­sia, ruo­kia ja kä­si­töi­tä.

Ota kantaa