5.1.2016 10.01
Uutiset
 

Tulipalo tuhosi omakotitalon

Tulipalosta aiheitui rakennukselle isot vahingot, vaikka palo saatiinkin  nopeasti hallintaan.

Tulipalosta aiheitui rakennukselle isot vahingot, vaikka palo saatiinkin nopeasti hallintaan.

Pia Mattila-Lonka

image

Säkylä, Vuorenmaa | Omakotitalo turmeltui pahoin Köyliön Vuorenmaalla maanantaina, ja palohälytys tehtiin hieman ennen puoltapäivää. Noin sadan neliön suuruinen ja Vanhakyläntiellä sijaitseva omakotitalo paloi osittain, ja rakennus kärsi tuntuvia savuvahinkoja. Sammutustöissä talon sisäseiniä jouduttiin purkamaan, ja rakennus vaurioitui asuin­kel­vot­to­maksi.

Hen­ki­lö­va­hin­goil­ta väl­tyt­tiin, ja ta­los­sa ol­leet kak­si hen­ki­löä pää­si­vät it­se pois­tu­maan ulos ra­ken­nuk­ses­ta.

Tois­tai­sek­si pa­lon syt­ty­mis­syy ei ole tie­dos­sa, mut­ta ta­pah­tu­ma­pai­kal­la ol­lei­den po­lii­sien mu­kaan palo on saa­nut al­kun­sa oma­ko­ti­ta­lon keit­ti­ös­tä.

Tu­li­pa­lon sam­mu­tus­työs­sä oli pa­lo­mie­hiä niin Sä­ky­läs­tä, Köy­li­ös­tä, Huit­ti­sis­ta kuin Vam­pu­las­ta­kin.

Pa­lo­mie­het jou­tui­vat vie­lä uu­des­taan töi­hin sa­mas­sa ra­ken­nuk­ses­sa, kun maa­nan­tain ja tiis­tain vä­li­se­nä yö­nä aa­mu­kol­men ai­kaan ta­lon ra­ken­teis­ta ha­vait­tiin tu­le­van uu­del­leen kä­ryä. Tä­män vuok­si ta­lon vint­tiä tyh­jen­net­tiin la­pi­oi­mal­la sa­han­pu­ruis­ta ja sin­ne pää­ty­neis­tä ke­kä­leis­tä.

Vuo­ren­maan ky­läl­lä edel­li­nen tu­hoi­sa tu­li­pa­lo ko­et­tiin vain muu­ta­mia kuu­kau­sia sit­ten.

(Jut­tua päi­vi­tet­ty 5.1. kel­lo 10.)

Ota kantaa