15.3.2019 11.50
Uutiset
 
Joni Tuominen

Verkko­lo­gis­tiikka kasvaa vauhdilla

Kalle Thessler (vas.) ja Petteri Kuusisto uskovat Verkkologistiikan kasvun jatkuvan, sillä yritystä ei ole juurikaan kuluneiden vuosien aikana markkinoitu.

Kalle Thessler (vas.) ja Petteri Kuusisto uskovat Verkkologistiikan kasvun jatkuvan, sillä yritystä ei ole juurikaan kuluneiden vuosien aikana markkinoitu.

Joni Tuominen

image

Säkylä, Turku | Säkylä­läis­läh­töisten Kalle Thesslerin ja Petteri Kuusiston vuonna 2013 perustama WebLog Finland Oy, eli Verkko­lo­gis­tiikka on kasvanut viimeisen vuoden aikana hurjasti, eikä mikään viittaa kasvun pysähtymiseen.

Verk­ko­lo­gis­tiik­ka sai al­ku­sy­säyk­sen­sä, kun yh­tei­sen tut­ta­van kaut­ta löy­tyi vuon­na 2013 verk­ko­kaup­pi­as, joka ha­lu­si ke­hit­tää kaup­paan­sa ja pa­nos­taa tuot­tei­den ha­ke­mi­seen huo­leh­ti­mat­ta lo­gis­tiik­ka-asi­ois­ta.

Yh­des­sä verk­ko­kaup­pi­aan kans­sa Kuu­sis­to ja Thes­s­ler ke­hit­ti­vät kon­sep­tin, jon­ka myö­tä täl­lä het­kel­lä jo yli kak­si­kym­men­tä verk­ko­kaup­pi­as­ta luot­taa va­ras­toin­ti- ja lä­he­tys­pal­ve­lun­sa Verk­ko­lo­gis­tii­kan kä­siin.

– Suu­rim­mal­la osal­la verk­ko­kau­pois­ta ei ole omaa va­ras­toa, vaan ne kes­kit­ty­vät kau­pan te­ke­mi­seen ja ke­hit­tä­mi­seen, kun me hoi­dam­me nii­den kai­ken ta­va­ra­vir­ran, Pet­te­ri Kuu­sis­to ker­too.

Vii­mei­set kak­si vuot­ta ovat ol­leet Verk­ko­lo­gis­tii­kal­le me­nes­tyk­sek­käi­tä. Tam­mi–hel­mi­kuun vaih­tees­sa oli ai­ka vaih­taa toi­mi­ti­lat suu­rem­piin, kun yri­tys muut­ti va­ras­ton­sa Rus­kol­ta Tur­kuun. Yrit­tä­jät ovat yh­tä miel­tä sii­tä, et­tä yri­tyk­sen hyvä mai­ne on vii­me ai­koi­na hel­pot­ta­nut kas­vua.

– Vaik­ka olem­me kas­va­neet koko ajan, niin kova py­räh­dys­hän se oli, kun vii­me vuo­den ai­ka­na yri­tys kas­voi lii­ke­vaih­don osal­ta kak­sin­ker­tai­sek­si.

– Nyt se kas­vu ruok­kii it­se­ään. Ny­kyi­set asi­ak­kaat kas­va­vat ja uu­sia tu­lee koko ajan, jo­ten ket­sup­pi­pul­loil­mi­ös­tä voi­daan pu­hua, yrit­tä­jät to­te­a­vat.

Lue li­sää nuor­ten yrit­tä­jien ta­ri­nas­ta ja miet­teis­tä 14. maa­lis­kuu­ta Ala­sa­ta­kun­nas­ta.

Ota kantaa