7.9.2019 18.00
Uutiset
 
Juha Kaita-aho

Vuoden yrittäjä ja nuori yrittäjä valittiin jälleen

image

Eura | Euran kunnanhallitus nimitti vuoden yrittäjäksi Eurofinnmet Oy:n yrittäjän Vesa-Matti Knuutilan ja vuoden nuoriksi yrittäjiksi Tuure Inkisen ja Toni Uusimaan RTI Rakennus Oy:stä. Heidät palkittiin lauantai-iltana Euran yrittäjien 50-vuotisjuhlassa.

Vuo­den yrit­tä­jä -pal­kin­non pe­rus­te­luis­sa to­de­taan, et­tä alu­mii­nin kier­rä­ty­sa­lal­la toi­mi­va Knuu­ti­la on pe­rik­si­an­ta­mat­to­mal­la asen­teel­la, osaa­mi­sel­la ja ah­ke­ral­la työl­lä luo­nut me­nes­ty­vän ja ar­vos­te­tun yri­tyk­sen. Li­säk­si hän on toi­mi­nut ak­tii­vi­ses­ti yrit­tä­jä­jär­jes­tö­jen luot­ta­mus­teh­tä­vis­sä. Va­lin­ta­pe­rus­teis­sa pai­no­tet­tiin tänä vuon­na eri­tyi­ses­ti yri­tys­toi­min­nan ym­pä­ris­tö­vai­ku­tuk­sia.

Vuo­den nuo­ri yrit­tä­jä -pal­kin­non pe­rus­te­luis­sa puo­les­taan to­de­taan muun mu­as­sa, et­tä In­ki­sen ja Uu­si­maan yri­tys to­teut­taa mo­ni­puo­li­ses­ti ja asi­ak­kaan toi­vei­ta kuun­nel­len kaik­ki ra­ken­nu­sa­lan työt pe­rus­tuk­sis­ta ve­si­kat­toon as­ti.

Lue yrit­tä­jien haas­tat­te­lut Ala­sa­ta­kun­nas­ta 10.9.

Ota kantaa

Näköislehti

Instagram

Instagram