3.12.2016 19.00
Uutiset
 
Mirja Linnemäki

Vuoden yrittäjät palkittu

image

Eura, Säkylä, Köyliö | Kunnat ovat palkinneet vuoden 2016 yrittäjiä ja vuoden nuoria yrittäjiä tänään lauantai-iltana Eurassa ja Säkylässä pidetyissä yrittäjäjuhlissa.

Eu­ran vuo­den yrit­tä­jä­nä 2016 pal­kit­tiin Mä­ki­ta­lon Far­mi Oy. Pal­kin­non pe­rus­te­lus­sa to­de­taan, et­tä se on laa­jen­ta­nut pe­rin­teis­tä maa­ta­lous­tuo­tan­non kä­si­tet­tä ja har­joit­ta­nut me­nes­tyk­sel­li­ses­ti avo­maan vi­han­nes­ten vil­je­lyä ja kaup­pa­kun­nos­tus­ta ja hen­ki­lös­tö­vuok­raus­ta.

Vuo­den nuo­ri yrit­tä­jä -tun­nus­tuk­sen sai Rii­na Les­ke­lä, jol­la on Ko­ru­kei­das-myy­mä­läs­sään hyvä pal­ve­lu­a­sen­ne ja joka käyt­tää te­hok­kaas­ti myös verk­ko­kaup­paa ja so­mea ki­vi­jal­ka­myy­mä­län tu­ke­na. Li­säk­si hän osal­lis­tuu ak­tii­vi­ses­ti yrit­tä­jien kam­pan­joi­den jär­jes­tä­mi­seen.

Sä­ky­län vuo­den yrit­tä­jä on Sä­ky­län So­ra­po­jat Oy, jol­la on pit­kät pe­rin­teet ja joka on mää­rä­tie­toi­ses­ti ke­hit­tä­nyt toi­min­taan­sa. Yri­tyk­ses­tä to­de­taan, et­tä sil­lä on vank­ka paik­ka Sä­ky­län elin­kei­no­e­lä­mäs­sä ja se on ole­mas­sa­o­lol­laan osoi­tus pit­kä­jän­tei­sen yrit­tä­jyy­den kan­nat­ta­vuu­des­ta.

Vuo­den nuo­ri yrit­tä­jä -pal­kin­non sai Ras­mus Paa­vo­la ja hä­nen il­ma­ku­vaus­pal­ve­lui­ta tar­jo­a­va Fin­nd­ro­ne-yri­tyk­sen­sä. Pe­rus­te­luis­sa to­de­taan, et­tä vas­ta 17-vuo­ti­as Paa­vo­la on roh­kea, in­no­kas ja ak­tii­vi­nen, ja rau­dan­lu­ja am­mat­ti­lai­nen alal­laan.

Köy­li­ön vuo­den yrit­tä­jä on ko­ne­suun­nit­te­lua, -val­mis­tus­ta ja me­tal­li­ko­neis­tuk­sen ali­han­kin­taa te­ke­vä Jar­ko­tec Oy.

– Yri­tys on hyvä esi­merk­ki sii­tä, et­tä me­nes­ty­vän yri­tyk­sen voi pe­rus­taa myös ko­ti­kon­nuil­leen. Tär­kein­tä on oi­val­ta­mi­nen, us­ko omiin ky­kyi­hin sekä tai­to ke­hit­tää ja to­teut­taa ja löy­tää yh­teis­työ­kump­pa­nei­ta.

Ota kantaa