8.7.2020 16.29

Maata­lous­juh­lilla Köyliössä

Köyliö | Eila Lundström lähetti vanhan valokuvan Satakunnan VIII maata­lous­juh­lista vuodelta 1934. Kuvan taakse on kirjoitettu, että juhlat olivat Köyliössä 25.–26. elokuuta. Pöytäseurueessa istuvat maaherra V. Kyttä, parooni ja paroonitar Cedercreutz, nimismies A. Virta, kansakoulun opettaja Yrjö Rintala sekä rouva Anni Fegengren.

Vanhat kuvat

Onko sinulla Alasatakunnan levikkialueelta otettu vanha kuva, josta haluat herättää keskustelua tai kerätä lisää tietoa? Julkaisemme Vanhat kuvat -osastolla lukijoiden lähettämiä vanhoja kuvia, ja siellä on myös mahdollisuus kommentoida kuvia. Vanhoja kuvia julkaistaan myös lehdessä.

Lähetä kuva oheisella lomakkeella tai sähköpostilla toimitus(at)alasatakunta.fi tai jos kuva on paperinen, käy Euran toimituksessa arkena kello 9–15. Kirjoita mukaan kuvan tiedot – mistä se on otettu ja milloin, keitä siinä on, kuka kuvan on ottanut – ja pieni tarina, jos kuvaan sellainen liittyy.

Selvitä etukäteen, että sinulla on oikeus tarjota kuva julkaistavaksi ilman, että se rikkoo kuvan ottajan tekijänoikeuksia tai siinä esiintyvien henkilöiden oikeuksia.

Varmenna