14.3.2020 7.42
Kulttuuri
 
Riina Kaski

Keittokirjat ja italialaiset ruokakuvat lyövät kättä

Turkka Aaltonen näyttää Pyhäjärviseudulle kytkeytyvää, kirjoittamaansa Lallin Pitoja sekä edesmenneen euralaisen toimittajan Leena Järstan suomentamaa Keittotaidon kannettavaa käsikirjaa, jossa käsitellään Ludvig XV:n pääkokin reseptejä ja työnkuvaa. Kirjat ovat esillä Jokigalleriassa 24.4. asti.

Turkka Aaltonen näyttää Pyhäjärviseudulle kytkeytyvää, kirjoittamaansa Lallin Pitoja sekä edesmenneen euralaisen toimittajan Leena Järstan suomentamaa Keittotaidon kannettavaa käsikirjaa, jossa käsitellään Ludvig XV:n pääkokin reseptejä ja työnkuvaa. Kirjat ovat esillä Jokigalleriassa 24.4. asti.

Riina Kaski

image

Eura | Jokigalleriassa avautuu maanantaina kaksi näyttelyä, joista toinen käsittelee ruokaa ja sen valmistusta, toinen yhdistää rakkauden yhden maan ruoka­pe­rin­teisiin. Vaikka sunnuntain avajaiset peruttiin, ensi viikosta alkaen ovet ovat tätä tietoa Sorkkisissa auki arkisin kello 10–18 ja viikonloppuisin 11–16.

Tämä artikkeli on vain Alasatakunnan tilaajalle.

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin kirjautumalla sisään.

OLEN TILAAJA