31.3.2021 6.52
Kulttuuri
 
Krista Koski

Lammas maistuu lapsillekin – tällä reseptillä tulee takuulla mureaa

Katse kohti kevättä – kevät ja pääsiäinen alkavat jo näkyä Sirkka Salon terassin sisustuksessa. Pääsiäispöytään kuuluu Saloilla perinteisesti lammas, mutta se ei ole heillä todellakaan pelkkää pääsiäisruokaa.

Katse kohti kevättä – kevät ja pääsiäinen alkavat jo näkyä Sirkka Salon terassin sisustuksessa. Pääsiäispöytään kuuluu Saloilla perinteisesti lammas, mutta se ei ole heillä todellakaan pelkkää pääsiäisruokaa.

Krista Koski

image

Säkylä, Köyliö | Sirkka Salo, jos kuka, tuntee lampaanlihan valmistuksen perin pohjin ja paljastaa yhden parhaista resepteistään.

Tämä artikkeli on vain Alasatakunnan tilaajalle.

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin kirjautumalla sisään.

OLEN TILAAJA