« 1 2 3 4 5 6 ... 7 »
4.8.2020 14.27

Lempeä pelätin kiinnostaa naapuruston lapsia

Kirsi Jussila

Kirsi Jussila

Harjavalta | – En tiedä karkottaako näin lempeän näköinen pelätin lintuja, mutta ainakin naapuruston lapset olivat kiinnostuneita tutustumaan häneen, ja hymy tuli heidänkin kasvoilleen, Harjavallan mökkiläinen Kirsi Jussila sanoo. Kuvan ikuistanut Jussila kertoo, että pelätin on valmistettu vanhoista vaatteista ja rikkimenneen puutarhakatoksen putkista.

4.8.2020 8.55

Artun hymy tavoittelee taivasta

Jenni Suominen

Jenni Suominen

Säkylä | – Kuvassa suomenhevosruuna Hovin Arttu nauttii kesäleikeistä, Säkylässä hevosen kuvannut Jenni Suominen kirjoittaa.

31.7.2020 8.50

Kesällä on mukavaa, satoi tai paistoi

Päivi Anttila

Päivi Anttila

Eura | – Veera nauttii jäätelöstä isomummun pihalla Mannilassa. Mikäs sen mukavampaa, kirjoitti kuvan lähettänyt Veeran isotäti Päivi Anttila. Serkukset pitivät hauskaa Mannilan mökillä, ja Möljän leikkipuistossa viihdyttiin sateellakin.

29.7.2020 10.19

Tuplahymy villivadelmista

Tarja Kaitale

Tarja Kaitale

Eura | – Villivadelmia valmiina pakastimeen muistuttamaan heinäkuun ihanasta sadosta. Osa saaliista päätyy hilloon, mutta nämä yksilöt saavat hymyn huulille sekä tänään että sitten taas talven pakkasilla – tuplahymyilyä, kirjoittaa Tarja Kaitale, joka poimi marjat Eurasta. Kukapa marjastaja tarkan sijainnin kertoisi.

24.7.2020 8.57

Niitty tuoksuu kesältä

Paula Helminen

Paula Helminen

Kokemäki | Paula Helmisen kesäkuvassa syntymäpäiväänsä viettävä 11-vuotias espan­jan­ve­si­koira Onerva Nasu Niittykukka paistattelee päivää kesäisellä niityllä.

« 1 2 3 4 5 6 ... 7 »

Kuvaa kesän makein hymy!

Mikä saa aikaan kesän makeimman hymyn? Onko se pulahdus järveen vai mansikan maku, kukkien kerääminen niityltä vai koivuvihta kesäsaunassa?

Kuvaa se ja lähetä meille 6.9. mennessä joko tällä lomakkeella tai sähköpostilla toimitus(at)alasatakunta.fi. Jos tahdot lähettää enemmän kuin yhden kuvan, tee se sähköpostilla tai useampana lomakelähetyksenä, sillä lomake hyväksyy vain yhden kuvan kerralla.

Kerro lyhyesti, mitä kuvassa tapahtuu ja miksi juuri se saa hymyn aikaan. Kerro myös missä kuva on otettu. Kysy lupa, jos kuvaat ihmisiä.

Parhaat kuvat palkitaan!

Varmenna