« 1 2 3 4 5 ... 7 »
26.8.2020 9.16

Kaveri hymyilyttää

Terttu Laijoki

Terttu Laijoki

Säkylä, Köyliö | Eero ja kummitädin Max-kissa tekivät tuttavuutta mökillä Köyliössä. Kohta oltiinkin jo kavereita. Hymykuvan lähetti Terttu Laijoki.

24.8.2020 15.16

Ensimmäinen kalasaalis

Iida Heine

Iida Heine

Eura, Panelia | Pojat Jarno ja Kaapo Heine saivat kesän ensimmäisen kalasaaliin ja hymy oli herkässä. Kuva on otettu Panelian Kohnassa ja sen lähetti Iida Heine.

18.8.2020 16.19

Uskallan ottaa kalan käteen!

Pirkko Tuppurainen

Pirkko Tuppurainen

Kuopio | Saara, 5 vuotta, onki 49 kalaa mökin rannassa Kuopiossa. "Katsokaa, uskallan ottaa kalan käteen!" Siitä syntyi riemu ja kesän hymy. Kuvaajana on euralainen Pirkko Tuppurainen.

18.8.2020 16.11

Yhden­nä­köi­syyttäkö?

Pirkko Tuppurainen

Pirkko Tuppurainen

Hämeenlinna | Euralainen Pirkko Tuppurainen otti lomaselfien. Näin hän kertoo kuvasta: – Olimme viemässä Kodiksamin koulun vanhoja pulpetteja Hämeenlinnaan Hämeen Mokia -nimiselle kristilliselle järjestölle vietäväksi eteenpäin Bulgariaan. Olin kuvannut lahjoi­tus­ta­pah­tumaa ja ajattelin lopuksi ottaa itsestänikin yhden kesälo­ma­mat­ka­selfien. Hämmästyksekseni keksin mukavan graffitin taustaksi. Yhdennäköisyys tuo hymyn huulille. Toivottavasti tutut tuntevat vielä tämän kilpailun jälkeen!

17.8.2020 11.04

Tuula Saarinen

Tuula Saarinen

Säkylä | Tuula Saarisen kuvassa isän vanha vene ei seilaa valtameressä, vaan ihanassa kukkameressä – sekös hymyilyttää.

« 1 2 3 4 5 ... 7 »

Kuvaa kesän makein hymy!

Mikä saa aikaan kesän makeimman hymyn? Onko se pulahdus järveen vai mansikan maku, kukkien kerääminen niityltä vai koivuvihta kesäsaunassa?

Kuvaa se ja lähetä meille 6.9. mennessä joko tällä lomakkeella tai sähköpostilla toimitus(at)alasatakunta.fi. Jos tahdot lähettää enemmän kuin yhden kuvan, tee se sähköpostilla tai useampana lomakelähetyksenä, sillä lomake hyväksyy vain yhden kuvan kerralla.

Kerro lyhyesti, mitä kuvassa tapahtuu ja miksi juuri se saa hymyn aikaan. Kerro myös missä kuva on otettu. Kysy lupa, jos kuvaat ihmisiä.

Parhaat kuvat palkitaan!

Varmenna