Sinne on kiva silloin tällöin poiketa eväiden kera, tietenkin. Puisto on vähän laajempi, löytyy isompaa ja pienempää kiipeilytelinettä, kaksi hiekkalaatikkoa, keinuja, kiikkuja, ja pieni "laiva". Luonnon puolesta siellä on mukavan kokoinen mäki ja kivikko ja helteillä myös varjoisia leikkipaikkoja. Joskus on kiva huikata: Jaahas sitten mäkilähtö! Ja ryntäys alkaa kohti mäkeä ylös asti ja sitten alas. Aina yhtä hauskaa!
"Laivalla tunkua”.
Hanna Setälä
Hiekkalaatikolla olivat lelut valmiina.
Hanna Setälä
Taas saadaan vauhtia hämiskeinussa.
Hanna Setälä
Kiikut saavat kyytiä.
Hanna Setälä
Puistosta löytyy kaksi hiekkalaatikkoa.
Hanna Setälä
Täällä voi pelata myös ristinollaa!
Hanna Setälä
Toukokuun puolella kurvattiin Harjavallan leikkipuistoon. Meille on vähän tullut perinteeksi suunnata sinne aina keväisin, kun "tuomet kukkii".
Kevään paras aika.
Hanna Setälä
Huomasimme, että isojen kiipeilytelinettä oli päivitetty viihtyisämmäksi. Ja se vasta olikin suosittu! Vanhaan oli vähän vaikea päästä kiipeämään. Teline on kaksikerroksinen, pienimmätkin pääsevät helposti alatasanteelle ja ketterimmät jatkavat ylös asti.
Hanna Setälä
Hanna Setälä
Tekemistä löytyy isommille ja pienemmille! On paljon keinuja, hiekkalaatikko, tasapainolaitetta, kiikkuja ja kaksi kiipeilytelinettä.
Puiston toisesta päästä löytyy pienemmille oma teline.
Hanna Setälä
Hanna Setälä
Hasnna Setälä
Rakastan suklaata. Brownieita tuleekin usein tehtyä ihan muuten vaan ja sen sekaan voi laittaa, mitä haluaa. Tällä kertaa kokeilin tehdä vähän eri tavalla ja lisäsin vadelmia kuorrutteen kera, tuli niin herkullista! Ihana yhdistelmä tuhtia ja tahmeaa suklaista brownieta ja kirpsakan makeaa vadelmaa!
Täydellisen brownien kohdalla paistoaika on tärkeää. Uunista pois otettaessa brownien kuuluisi keskeltä olla hieman pehmeää, muttei mutakakun tapaan liian löysää. Toivottavasti onnistut tällä ohjeella!
Nämä maut sopivat yhteen!.
Hanna Setälä
Ohje
Tarvitset n. 20 x 30 uunipeltin, n.15 palaa
Aineet
125 g tummaa suklaata
200 g leivontavoita/margariinia
2,5 dl sokeria
4 munaa
3,5 dl vehnäjauhoja
2 mm suolaa
1 rkl vaniljasokeria
100 g maito-/tummaa suklaata
Kuorrute
200 g tuorejuustoa
1 muna
3 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
Päälle n. 3 dl vadelmia
Ohje
Laita uuni 175 asteeseen ja leivinpaperi uunipellille/vuokaan. Paloittele 125 g suklaata ja 200 g voita samaan mikron kestävään astiaan. -Lämmitä mikrossa pienellä teholla välillä sekoittaen kunnes suklaa sulaa voin joukkoon. Lisää joukkoon 3 dl sokeria. Vatkaa joukkoon munat yksitellen. Sekoita keskenään vehnäjauhot, vaniljasokeri ja suola. Lisää jauhot suklaaseokseen. Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon. Kaada vuokaan.
Kuorrute
Sekoita keskenään tuorejuusto, muna, sokeri ja vaniljasokeri. Kaada seos suklaataikinan päälle. Paina päälle vadelmat. Laita uuniin keskitasolle 25–35 minuutiksi (käytin pakastevadelmia, paistoin 35 min.). Anna jäähtyä ja laita jääkaappiin. Parasta seuraavina päivinä!
Huom. Älä paista liikaa, ettei browniesta ehdi tulla kuivakakkua :). Brownie on valmista, kun se on reunoilta kiinteytynyt, mutta keskeltä vielä hieman taikinaista.
Hanna Setälä
Herkullista!
Hanna Setälä
Hyvää, aurinkoista kesää!